Galaxy S21 akıllı telefonlar arasında göz alıcı tasarımı ile dikkat çeken modellerden birisi. Samsung markasının üst sınıf serisinin ürünü olan bu akıllı cep telefonu kullanıcıları memnun etmesinin ötesinde harika deneyimle sunan özellikleri ile sadece bir telefon olmadığını gösteriyor. Galaxy S21 cep telefonu 2021 yılında samsung galaxy S serisinin öncü telefonu olarak tanıtılmış ve satışa çıkarılmıştır.

Galaxy S21 Teknik Özellikleri Nelerdir?

Teknolojinin gelişimiyle akıllı telefonlar mobil ödemelerden dijital güvenliğin sağlandığı cihazlara bankacılıktan devlet kurumlarının mobil versiyonlarına her alanda hayata dair kurtarıcı roldeler. Cep telefonlarını kullanan kişiler eğer maddi olarak yeterli bütçeye sahiplerse işlerinde veya işlemlerinde herhangi bir aksama meydana gelmemesi için en iyi performansı veren ve en yeni teknoloji ile dolu akıllı telefonu tercih etmek isterler.

Samsung markasının son modelleri arasında yer alan galaxy s21 teknik özellikleri nelerdir şeklindeki araştıran gözlere oldukça tatmin edici verilerle karşılık vermektedir. Aşağıda maddeler halinde bu teknik özellikleri sıralayalım.

  • Samsung s21 donanımlı ve kalite kokan bu ürünü oldukça hafif bir tasarıma sahip olarak sadece 169 gram ağırlığında bulunuyor ve bu telefonun ekran boyutu 6,2 inç olarak gayet yeterli bir büyüklüktedir,
  • Bu model 8gb ram kapasitesinin yanı sıra dahili depolama alanı olarak da 128gb ve 256gb olmak üzere iki farklı alternatif sunuyor,
  • Galaxy S21 akıllı cep telefonu modeli 3 adet çoklu arka kameraya sahip, kameralar  12 mega piksel, 64 mega piksel ve 12 mega piksel çözünürlükteler,
  • Ön kamera çözünürlüğünde de azımsanmayacak bir değer olan 10 mega piksel ile muhteşem selfler çekmeye talip durumda bulunuyor,
  • Samsung akıllı telefon modellerinin belki de en üstlerdeki yeri ile s21 batarya kapasitesi olarak 4bin mah değeri ile uzun süre dayanan bir pil ömrü güvencesi veriyor.

Ağırlığından ekran boyutuna hafıza ve pil kapasitelerinden daha birçok özelliğine değindiğimiz galaxy s21 nasıl bir telefon sorusunun cevabına ulaşmaya gayret ettik.

Galaxy S21 Fiyatı Ne Kadar?

Akıllı telefonlar birçok marka tarafından üretilen cep telefonlarının kaçınılmaz olarak dönüştüğü dijital boyutunu oluşturuyor. Her alım gücüne hitap eden telefonlar olduğu gibi yüksek rakamlarda satılan daha üst sınıf telefonlarda bulunmaktadır.

Samsung markası geniş bir akıllı telefon makas aralığı ile daha makul fiyatlı cihazları da satarken model olarak daha performansı yüksek daha kapsamlı işler için kullanılabilen akıllı telefonlarını yüksek fiyatlara satışa çıkarabilmektedir. Galaxy s21 fiyatı ne kadar sorusunun cevabı ise yüksek fiyatlı ürünler arasında olduğu şeklinde verilebilir.

İki farklı hafıza seçeneği ile satışa sunulan bu model 128gb hafıza seçeneğinde 9bin 500 Türk lirası civarında iken 256gb hafızası için ise 10 bin 500 Türk lirası seviyesinden satılmaktadır. Galaxy s21 sahibi olanlar kesinlikle sadece bir telefona değil birçok işlerini aynı anda yapabilecekleri şahane bir akıllı robota sahip hissi tadabilirler.

Editör: TE Bilişim