Fark yaratan özellikleri ile bilinen bu uygulamalar istediğiniz görüntüyü elde etmenizi sağlıyor.

Android telefon için en iyi efekt uygulamaları nelerdir? Mobil fotoğrafçılık alanında her gün yeni uygulamalar piyasaya çıkıyor. Fotoğraf düzenlemek bazı zamanlarda zorlayabiliyor. Şimdi çekmiş olduğunuz fotoğrafları efekt uygulamaları ile görseller üzerinde dilediğinizi yapabilirsiniz.

Adobe Photoshop Express

Fotoğraf üzerinde efekt yapmak isteyenler ücretsiz bir program arıyordu. Adobe bu isteklere mobil sürümü ile yanıt veriyor. Adobe Photoshop Express hızlı bir şekilde fotoğraf düzenlemek isteyenlere yüksek kalitede düzenleme desteği veriyor.

Adobe Photoshop Express üzerinde temel görüntü ayalarını oluşturabilirsiniz. Profesyonel sürümde olduğu kadar fazla araç bulundurmasa da aradığınız desteği sizlere en iyi şekilde sunabiliyor. Adobe'nin fotoğraf düzenleme programında ayrıca fotoğraflara metin ekleyerek özelleştirebilirsiniz. Adobe Photoshop Express ile yapılan düzenlemeleri istediğiniz zaman geri alabilirsiniz.

GIMP

ESP32 Geliştirme Kart Seçimi Nasıl Yapılmalı? ESP32 Geliştirme Kart Seçimi Nasıl Yapılmalı?

GIMP en iyi ücretsiz efekt programlarından bir tanesidir. Profesyonel kalitede efekt uygulamalarını bu program üzerinde bulabilirsiniz. Pek çok farklı özellikle bu uygulama üzerinde yer alıyor. Adobe’nin Photoshop programına alternatif arayanlar GIMP’i kullanabilirsiniz. Ayrıca arayüzü tamamen özelleştirebilirsiniz. GIMP, açık kaynak kodlu bir yazılımdır. Böylece program sürekli olarak geliştiriliyor. Efekt programı her türlü akıllı cihaz üzerinde çalışabiliyor.

Paint.NET

Paint NET, fotoğraflarında yüksek kaliteli sonuçlar isteten kullanıcılara destek veriyor. Kullanımı kolay, ücretsiz bir resim düzenleme programı Paint.net anlaşılır bir arayüze sahiptir. Programı öğrenirken çok fazla zaman harcamayacaksınız. Bu durum kullanıcılar için programı mükemmel bir seçenek haline getiriyor. Paint.NET'in Android cihazlar sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Pixlr Editor

Pixlr Editor en iyi ücretsiz fotoğraf düzenleyicileri arasında yer alıyor. Programın sahip olduğu bir çok özellik öne çıkmasına neden oluyor. Program üzerinden istediğiniz zaman fotoğraflarınız için baarılı efektler yapabilirsiniz. Pixlr Editor uygulamasına dilerseniz tarayıcı üzerinden de erişebilirsiniz. Dünyanın en beğenilen fotoğraf efekt programlarını sizler için paylaştık. Bu uygulamaları kullanarak görüntülerinizi çok daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Herhangi bir ücret ödemeden efekt yapmanızı sağlayan bu programlardan sizde memnun kalacaksınız.