**Zonguldak Kömürspor'a kiralama yöntemiyle alınan 43 kişilik otobüsün arka camına Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, resmini koydurması tepkilere neden oldu. 

**Özellikle Taraftar grubu lideri Miraç Balcı sosyal medya hesabından Belediye Başkanı Dr. Selim Alan'ı Kömürspor üzerinden kendi reklamını yapmakla eleştirirken, bir çok taraftarda sosyal  medya hesaplarından aynı tepkiyi gösterdiler. 

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un yeni 
otobüsü dün kaplanarak  Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan tarafından teslim edildi. 

Geçtiğimiz aylarda Zonguldak Kömürspor Kulüp  Başkanı M. Salih Demir ve yönetim kurulu üyeleri,  Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ı makamında ziyaret ederek otobüs konusunda destek istemişti.

Bu istediğin ardından Başkan Alan Zonguldak Kömürspor'un yeni otobüsünü meclise sunmuş ve oy çokluğu ile kabul edilmişti.

Meclisten oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından Başkan Alan 43 kişilik araç kiralayarak kırmızı-lacivertli renkler olmak üzere madenci, kendi resmini, Taraftar ve şehri gösteren bir kaplama yaptırdı.

Yeni Otobüs kaplamanın ardından Kömürspor yönetimine teslim edildi. 

Ancak yeni otobüs Zonguldak Kömürspor'a teslim edilirken, otobüsün arka camına Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, resmimi koydurması tepkilere neden oldu. 

Taraftar grubu lideri Miraç Balcı sosyal medya hesabından Belediye Başkanı Dr. Selim Alan'ı Kömürspor üzerinden kendi reklamını yapmakla eleştirerek şu ifadelere yer verdi. "ŞEHÌR  BÌZÌM  OTOBÙS  KÌRALIK. Zonguldakspor üstünden reklam yapmayın" ifadelerine yer verdi. Ayrıca bir çok tarafta sosyal medya hesabından aynı tepkileri gösterdi.