CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un yaşadığı maddi sıkıntılar hakkında konuştu.

Reklam sponsorluğu olmak üzere bir çok problemi çözmek için Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz olmak üzere CHP ve AK Parti Milletvekilleri olarak Zonguldak Kömürspor’a kalıcı bir gelir için uğraştıklarını belirten Yavuzyılmaz, Özellikle Zonguldak Kömürspor kulübü ile  Vali Mustafa Tutulmaz’ın çeşitli görüşmeleri olduğunu da ifade etti. 

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’UN MADDİ KONUDA DESTEKLENMESİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ
Zonguldak Kömürspor’un sıkıntılarının biran önce giderilmesi için uğraştıklarını belirten Yavuzyılmaz, ‘’Zonguldak Kömürspor kulübü ile birlikte Vali Bey’in çeşitli görüşmeleri var. Burada Vali Bey devleti temsil eden şehirdeki en üst makam.
Bu konuda görüşmeleri devam ediyor. Milletvekilleri olarak da hem Cumhuriyet Halk Partisi hem Ak Parti milletvekilleri de en üst düzeyde konuyla ilgili olumlu görüşlerini ve ellerinden gelen çabayı da göstermeyi gayret ediyorlar.
Tabi bu yıl yaşanan sorun sadece bu yıla has bir sorun değil, bu konuyla ilgili Zonguldak Kömürspor’un maddi yönden desteklenmesi gerektiği konusuyla ilgili süreç geçtiğimiz uzun yıllardır devam eden bir süreç.
Bu desteğin sürekli hale getirilmesi bir şekilde Zonguldak Kömürspor’un gelirlerinin artırılması ve bu noktadan desteklenmesi için özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığının bu noktada neler yapılabileceğini, Spor Toto teşkilatının yerine bu konuya ne ölçüde destek verebileceğinin daha fazla peşinde olunması gerekiyor diye düşünüyorum’’dedi.

Editör: TE Bilişim