Geçtiğimiz aylarda, Yalovalı 20’ye yakın basketbol oynamış gencin emek ve özveri girişimi ile kuruluşu gerçekleşen Yeşil Mavi Yalovaspor kulübü transferleri ile Türkiye Basketbol 2.Ligi’ne göz kırpıyor. Yeşil Mavi Yalovaspor’un son transferi ise Zonguldaklı genç basketbolcu Yağız Ata Dökerel oldu.
Zonguldak’ta yetişen yetenekli basketbolculardan Yağız Ata Dökerel, kariyerine Yeşil Mavi Yalovaspor’da devam edecek.
Zonguldak’ta, Zonguldak Kömürspor da dahil birçok kulüpte senelerce basketbol oynayan Yağız Ata Dökerel, transfer olduğu Yeşil Mavi Yalovaspor ile profesyonel kariyere göz kırpıyor.
ZONGULDAK’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM
Profesyonel ligi hedefleyen bir takıma transfer olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Dökerel, Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.
1.90 cm boyunda ve 90 kiloda olan Zonguldak doğumlu Yağız Ata Dökerel, şutör gard pozisyonunda oynuyor.
KULÜP ÜST YÖNETİMİNDE ÖNEMLİ ADIMLAR

Yeşil Mavi Yalovaspor kulüp başkanı Osman Şimşek’in kulüp yönetimi olarak profesyonel anlayış ile genel menajerlik görevine profesyonel eski basketbol oyuncusu Tufan Önen ve Bursa Fastline kulübü Başantrenörü Berker Karmış’ı getirdiklerini ayrıca Bursa basketbolunun yetiştirdiği basketbol oyuncularını transfer etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve kulüpte bulunan aile yapısının yeni transferler ile genişlediğini vurgulayan Şimşek hedeflerinin TB2L(Türkiye Basketbol 2.Ligi) olduğunu sözlerine ekledi. Ayrıca Şimşek EBBL(Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi)’ de yer alan rakipleri Semt77 Acar Spor ve Altınova Spor kulüplerine başarılar dileyerek sözlerini sonlandırdı.
HABER: SERCAN YILDIRIM

Editör: TE Bilişim