Merkez Hakem Kurulu (MHK) Zonguldaklı hakemlere ve gözlemcilere çeşitli sahalarda oynanacak olan önemli maçlarda görevlendirdi.

İLKAY GÜNEY ÇORUM FK-ANKARASPOR MAÇINDA GÖZLEMCİ OLARAK GÖREV YAPACAK

Zonguldak Klasman Gözlemcilerinden İlkay Güner TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Çorum FK ve Ankaraspor arasındaki maçta görevlendirildi. MHK tarafından yapılan görevlendirmede İlkay Güner Pazar günü Çorum’da oynanacak olan Çorum FK-Ankaraspor maçını gözlemleyecek. Müsabaka saat 13:00’da başlayacak.

MÜCAHİT KARAKURT ÇİLİMLİ BLDSPOR-BEYKOZSPOR MAÇINI YÖNETECEK

Zonguldak Bölgesel Hakem Mücahit Karakurt BAL 7. Grup, 1. Bölgede Çilimli Belediyrspor- Beykozspor müsabakasında Mücahit Karakurt orta hakem olarak görev yapacak. Karakurt’un yardımcıları ise Volkan Altuntaş ve Koray Doğansoy yapacak. Müsabaka Çilimli İlçe Stadı’nda Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.

EREN GÖKMEN ETİMESGUTSPOR- VANSPOR MAÇINA ATANDI

Zonguldak Klasman Hakemi Eren Gökmen  TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakaları kapsamında Pazar günü saat 13.00’de Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda oynanacak Etimesgutspor- Vanspor karşılaşmasında orta hakem olarak görev yapacak. Gökmen’in yardımcılıklarını ise Muhammet Oğuzhan Öztaş ve Haydar Avcı yapacak. 

HAKAN ERGİN CEYHANSPOR-İÇEL İDMANYURDUSPOR MAÇINI YÖNETECEK

MHK tarafından Zonguldak klasman Hakemi Hakan Ergin 3. Lig 3 Grup’ta oynanacak olan Ceyhanspor-İçel İdmanyurspor maçına orta hakem olarak atandı.  Saat 13:00’da Ceyhan İlçe Stadı’nda oynanacak olan müsabakada Ergin’in yardımcılıklarını Tolga Dede ve Zonguldaklı yardımcı hakem Sinan Günaydın yapacak. 

MUSTAFA DALMAN LADİK-ERBAA MAÇINI GÖZLEMYECEK

Zonguldak Bölgesel Gözlemcilerinden Mustafa Dalman BAL 5. Bölge 1. Grup’ta  mücadele eden Ladik Belediyrspor-Erbaa Gençlikspor maçına atandı.  MHK tarafından yapılan görevlendirmede Mustafa Dalman Pazar günü Ladik İlçe Stadı’nda oynanacak olan Ladik Belediyrspor-Erbaa Gençlikspor maçını gözlemleyecek. Müsabaka saat 14:00’da başlayacak.