İstanbul’da üniversite öğrencisi olan Zonguldaklı  Enes, Eskişehirspor hayranlığını sosyal medyadan dile getirerek taraftar  derneğine ulaştı. Eskişehir’e dernek ziyareti için giden  Zonguldaklı Enes’i dernek yöneticileri önce bağrına bastı ardından ise ES ES aşkını sosyal medyadan paylaştılar. 

İşte o paylaşım:

"Enteresan şeyler oluyor!

Adı Enes...

Zonguldaklı, İstanbul'da öğrenci.

Eskişehirspor hayranı, sosyal medyadan takip edip, BKŞ Derneğimize ulaştı.

İlk defa bir ESES maçına gitmek için tren biletini almış.

Forması yok, kaşkolu yok...

Enes kardeşim üşenmemiş, azmetmiş derneğimize kadar gelmiş. Forma ve kaşkol satın alıp, maça gidecek. TV ekranlarından hayranlıkla izlediği ESES taraftarının içinde olmak en büyük hayallerinden biri ve heyecan had safhada.

Karacabey maçı öncesinde sosyal medyada başlatılan kampanyayı görünce ''İşte şimdi tam zamanı ESES tribünlerine gitmenin'' demiş ve hazırlıklara başlamış. Ve tabii ki ilk adresi de Eskişehirspor'un İstanbul Başkonsolosluğu olan Boğazın Kırmızı Şimşekleri oldu.

Zonguldaklı Enes kardeşimize şanlı formamızı armağan ettik. Derneğimizin bulunduğu sokağa girip, şanlı bayrağımızın dalgalanışını görünce duyduğu heyecanı anlattı. Ve BİZ bir kere daha anladık ki, Eskişehirspor gerçekten ANADOLU YILDIZI...

Zonguldaklı Enes kardeşimiz üzerinde formasıyla yarın Eskişehir Atatürk Stadı'nda olacak. İstanbul'dan geliyor! Eskişehir'de olupta ANADOLU YILDIZI'nı yalnız bırakanlar UTANSIN dercesine! Enes'i yalnız bırakmayalım! Eskişehirspor'u yalnız bırakmayalım!"

Kaynak: Eskişehirspor sosyal medya- Selahattin Erdoğan

Editör: TE Bilişim