Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’a Almanya’da yaşayan Zonguldaklı gurbetçi Recep Ünlü, Zonguldak Kömürspor Dayanışma ve Kalkındırma Derneği kurarak destek kampanyası başlatma kararı aldı. 

Zonguldak’ın önde gelenlerinin desteğini alamayan ve hatta tesisler konusunda bile büyük problem yaşayan Zonguldak Kömürspor’a Zonguldaklı gurbetçi Recep Ünlü başta olmak üzere gurbetçiler maddi ve manevi destek olmak için Zonguldak Kömürspor Dayanışma ve Kalkındırma Derneği kurmak istiyor.

GURBETÇİLER OLARAK KÖMÜRSPOR’A DESTEK OLMAK İSTİYORUZ
Konu hakkında açıklama yapan Zonguldaklı gurbetçi Recep Ünlü, ‘’ Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir ile Zonguldak Kömürspor’a nasıl destek oluruz konusunda telefonla görüş alışverişinde bulunduk.  Kendisine Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde bulunan Zonguldaklılar olarak Zonguldak Kömürspor’a destek olmak istiyoruz dedim. Kendisine projelerimiz hakkında bilgi verdim.  Zonguldaklı gurbetçiler olarak Zonguldak Kömürspor Dayanışma ve Kalkındırma adına bir dernek kurmak istiyoruz. Kuracağımız dernek sonrasında yapacağımız üye ile her ay Zonguldak Kömürspor’a maddi destek olmak istiyoruz. Ayrıca Kombine olmak üzere, takvim kampanyası ve forma kampanyasına de destek vereceğiz’’dedi. 

ALMANYA DA 500 BİNİN ÜZERİNDE ZONGULDAKLI VAR
Almanya da 500 binin üzerinde Zonguldaklı olduğunu belirten Ünlü, ‘’Zonguldak Kömürspor tutkunu bir taraftarı olarak, Avrupa’da yaşayan 500 binin üzerinde Zonguldaklı var. Memleketimizin tek profesyonel kulübü Zonguldak Kömürspor için, nasıl bir yardımda bulunabiliriz? Takımımız şuanda maddi imkânsızlar yüzünden 2.ligde düşmeme mücadelesi veriyor. Eğer biz Avrupa’da vatandaşlarımızın çoğunluğunu oluşturan Zonguldaklılar olarak, öyle koltuklarımızda oturup, Zonguldak Kömürspor’umuzun sıkıntılarına seyirci kalıyorsak, bize kimse Zonguldaklı demesin.11 yönetici bulup, muhasebe işlerinden anlayabilen, Zonguldak Kömürspor adına derneği kursak. Her ay en az 5 Euro, en fazla ise 10 Euro aidat ile, Zonguldak Kömürspor’a bağışta bulunsak nasıl olurdu? Biz her ay 5 yada 10 Euro Zonguldak’ımıza bağış yapsak, kimseye dokunmaz. Banka hesabımızdan kesildiği zaman, farkına bile varmayız. Takımımıza her ay sıcak para akmış olur. Ne demişler? Birlikten güç doğar.  Kömürspor’umuza sahip çıkalım. 1980’li yıllardaki gibi Volkan’lı İsa’lı, Muzaffer Badalıoğlu’nun oynadıkları seneler gibi. Zaman Zonguldak Kömürspor’a destek olma zamanı” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim