Zonguldak’ta 3-5 Aralık 2021 tarihlerinde açılan Futbol Aday Hakem Kursunu başarı ile tamamlayan 5’i kadın 37 Erkek olmak üzere toplam 42 aday hakem Zonguldak hakem camiasına katıldı.
Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi tarafından 3-5 Aralık 2021 tarihlerinde açılan Futbol Aday Hakem Kursu sınav ve atletik testleri başarı ile tamamlayan 5’i kadın 37 Erkek olmak üzere toplam 42 yeni aday hakem, TFF ve MHK’ın onayı sonrasında Zonguldak hakem camiasına kazandırıldı. 
27 ARALIK’TA ONAY VERİLDİ VE GÖREVE BAŞLADILAR
42 Yeni hakemi bünyesine kazandırmanın mutluluğunu yaşayan TFFHGD Zonguldak Şubesi ise resmi sosyal medya hesabından konu hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklama ise şu şekilde:"İlimizde 3-4-5 Aralık 2021 tarihinde açılan Hakem kursumuza başvuru yapan, Hakem adaylarımıza, İl Hakem Kurulumuz tarafından kural bilgisi eğitimi verilmiş ve yazılı sınava tabii tutulmuşlardır. Gerçekleştirilen sınavlar ve atletik testler sonucunda Zonguldak Hakemliğine yeni cevherler kazandırılmış ve Türkiye Futbol Federasyonunun olurlarına sunulmuştur. 27 Aralık Tarihinde alınan karar ile Hakemlerimizin işlemleri tamamlanarak Zonguldak ili Aday Hakem statüsünü kazanmışlardır. Camiamıza yeni katılan Aday Hakemlerimize hayırlı olsun dileklerimizi sunar, müsabakalarında üstün başarılar dileriz”ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim