TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un rakiplerinden biri olan Erzincanspor'a 12 bin 981 seyirci kapasiteli muhteşem bir stat inşa edilirken, hem Erzincanlılar hem de Erzincansporlu futbolcular merakla stadın açılmasını beklemeye başladı.

Özellikle eski Başbakanı Binali Yıldırım başta olmak üzere milletvekilleri, siyasilerin ve iş adamlarının birlik beraberlik içinde mücadele verdiği  ve başarılı olduğu yeni stad kısa sürede açılarak Erzincanspor'a hizmet verecek.

Öte yandan yeni stad'ın ise Merkezde bulunan Atatürk Mahallesi’ndeki eski stat yerinde inşa edilen 62 bin 547 metrekare kullanım alanına sahip, 12 bin 981 seyirci kapasiteli statta, alışveriş merkezi, restoran ve farklı branşlar için spor salonları yer alacak.

Zonguldak Kömürspor ile aynı grupta yer alan Erzincanspor'a yeni stad için mücadele veren siyasetciler elinden geleni yaparak yeni stat kazandırırken, Zonguldak'ın siyasetçileri ise Zonguldak'a yeni stat kazandıracağız demelerine rağmen hala bir adım atmamaları Zonguldak'ı derinden üzüyor.

Kim Zonguldak'a milletvekili olduysa hep aynı konuşmaları yapmasına rağmen 20 yıldır Zonguldak'a bir türlü stadı yaptıramadılar.

Daha kaç yıl geçecek bilmiyoruz ama Erzincan siyasetçileri merkezin ortasına stadı dikti, ama bizim siyasiler hazır olan Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nı Erzincan stadı gibi yapamadılar.

Editör: TE Bilişim