Zonguldak Kömürspor’un tribün liderleri, 1966 Zonguldakspor taraftarlar Deneği Başkanı Tuncay Cihan hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu.   
Zonguldak Kömürspor Tribün liderleri olan Miraç Balcı, Taner Arslantürk, Zeki Beybeyoğlu, Bora Amasralı ve Aydın Aydın ortak yaptıkları açıklamada,  1966 Zonguldakspor taraftarlar Deneği ve Başkanı Tuncay Cihan ile hiçbir alakaları ve bağlarının olmadığını dile getirirken, ‘’biz böyle bir derneği tanımadık ve tanımıyoruz’’ ifadelerine yer verdiler.  
Zonguldak Kömürspor Tribün liderleri yaptıkları yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdiler: ‘’1966 Zonguldakspor taraftarlar derneği adı altında kurulan derneği ve başkanı olan Tuncay Cihan şahsıyla ve derneğiyle hiç bir alakamız ve bağımız yoktur, biz böyle bir derneği tanımadık ve tanımıyoruz. Zonguldak ve il dışında bu dernek adı altında yapılacak olan faaliyetlerde bulunmayacağımızı belirtmek üzere bu açıklamayı yapıyoruz. Sosyal medyada taraftarlar adına yapmış olduğu paylaşımları şiddetle kınıyoruz. Biz büyük bir aileyiz Zonguldak Kömürsporun peşinde iyi günde kötü günde hep yanındaydık yanında olmaya devam edeceğiz.’’ denildi.

Editör: TE Bilişim