Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un alttaki takımlarla arasındaki 10 puanlık fark olmasına rağmen henüz ligi tam alarak garantilemiş değil.

Ligin bitmesine son 8 hafta kala biri bay olmak üzere önemli 7 karşılaşmaya çıkacak olan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, birbirinden zorlu maçlar oynayacak. 

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ve Play-off mücadelesi veren takımlarla karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor, kendi kaderini kendisi belirleyecek. 

İŞTE ELMAS’IN BİR BİRİNDEN ZORLU MAÇLARI
Zonguldak Kömürspor, 31.hafta maçında Perşembe günü deplasmanda 20 puanla 17. sırada yer alan Hacettepespor ile karşılaşacak.

32. haftayı BAY geçirecek olan Zonguldak Kömürspor, 33. hafta maçında kendi sahasında 20 puanla 19. sırada yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Gümüşhanespor ile karşılaşacak.

Zonguldak Kömürspor, 34. hafta maçında 49 puanla 4. sırada olan ve play-off mücadelesi veren Sarıyerspor  deplasmanına gidecek.

Zonguldak Kömürspor, 35. hafta maçında namağlup liderliğini sürdüren Manisa FK ile kendi sahasında karşılaşacak.

Zonguldak Kömürspor, 36. hafta maçında deplasmanda 46 puanla 8. sırada yer alan ve play-off mücadelesi veren Çorum FK ile karşılaşacak.

Zonguldak Kömürspor, 37. hafta maçında ise  kendi sahasında play –off mücadelesi veren 52 puanla 3.sırada yer Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. 

Ligin son haftasında ise deplasmanda  46 puanla 9. sırada play-off mücadelesi veren Afyonspor ile karşı karşıya gelerek sezonu tamamlayacak.

Editör: TE Bilişim