Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, pazar günü deplasmanda Manisa temsilcisi Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ikinci yarının ilk maçında pazar günü saat 13.00'da deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu önemli maçın hazırlıklarını Antalya'da yaptığı son taktik çalışması ile tamamladı.
Yaklaşık 11 günden beri Antalya’da kaldığı otelin sahasında teknik direktör Şenol Demir ve yardımcıları eşliğinde sıkı bir çalışma gerçekleştiren futbolcular, ikinci yarıya tam anlamı ile hazır hale geldi.
Antalya'da Teknik Direktör Şenol Demir  yönetiminde yapılan son idmanda, kondisyon ve taktik çalışmasıyla tamamlandı.  Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Gruplar halinde 5'e2 top çalışması yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, çift kale maç olmak üzere yan top çalışması ve  şut çalışması ile hazırlıklarını  tamamlandı.

ELMAS, 3 PUAN İÇİN MANİSA'YA GİDECEK
Zonguldak Kömürspor,  Lig’in ikinci yarısının ilk maçında karşılaşacağı Akhisarspor maçı öncesinde yarın sabah Antalya'dan ayrılarak maçın yapılacağı yer alan Manisa'ya 3 puan için  haraket edecek.

İLK YARIYI 21 PUANLA 14. SIRADA TAMAMLAMIŞTI 
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 8 yenilgi ile 21 puan toplamış ve ilk yarıyı 14. sırada tamamlamıştı. Ayrıca kalesinde 26 gol gören kırmızı-lacivertli ekip rakip filelere ise 20 gol kaydetmişti.

KÖMÜRSPOR RÖVANŞ PEŞİNDE 
Zonguldak Kömürspor, ligin ilk hafta maçında sahasında konuk ettiği Akhisarspor'a 1-0 yenilerek lige puansız başlamıştı. Akhisarspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen bulduğu posizyonlarını değerlendirmeyen temsilcimiz yediği tek golle mağlup olmuş ve taraftarlarını da üzmüştü. İkinci yarının ilk maçında ise Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, Manisa temsilcisi Akhisarspor'dan  rövanşı alarak hem ikinci yarıya galibiyetle başlamak  istiyor hemde üst sıralara yükselerek  moral bulmak istiyor.

Editör: TE Bilişim