Zonguldak Kömürspor’da uzun bir aranın ardından net kararlar alınmaya başlandı. 23 Haziran Çarşamba günü Ticaret ve Sanayi Odası TSO’da saat 17:00’da yapılacak olan kongre öncesinde Zonguldak Kömürspor’un yeni Başkanı olması beklenen Alaattin Kurnaz, yeni yönetim, Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, TSO Başkanı Metin Demir, İl Başkanları ve rödevans işletmecileri, Cumartesi günü Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile bir araya gelerek geniş bir  toplantı gerçekleştirecekleri öğrenildi.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK
Bu önemli toplantıda Zonguldak’ın önde gelenleri birlik beraberlik içerisinde olarak Zonguldak Kömürspor’un yeni sezonda bir üst lige çıkması için maddi-manevi konusunda destekten kaçılmayacağı öğrenilirken, herkesin elini taşın altına koymasını istenileceği öğrenildi. 

YENİ YÖNETİM PERŞEMBE GÜNÜ İTİBARİYLE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK
Cumartesi günü gerçekleşecek olan toplantının ardından Çarşamba günü yapılacak olan kongre sonrasındaPerşembe günü itibariyle Zonguldak Kömürspor Başkanı olması beklenen Alaattin Kurnaz ve yeni yönetimi yeni sezon için çalışmalara başlayacak. 

YENİ YÖNETİM KÖMÜRCÜLERDEN OLACAK
Yeni yönetimde rödevans işletmecileri olacağı öğrenilirken, ÇATEŞ ve Eren Enerji yetilileri ile de bire bir görüşülüp kömürden ton başına para kesilmesini istenileceği öğrenildi. 

ZONGULDAK’IN ÖNDE GELENLERİ KÖMÜRSPOR İÇİN BİR ARAYA GELİYOR
Zonguldak Kömürspor’da  yönetim kurulu üyesi Z HABER’e yaptığı önemli açıklamada şu ifadelere yer verdi, ‘’ Zonguldak Valisi sayın Mustafa Tutulmaz Bey önderliğinde Zonguldak Kömürspor’un yeni Başkanı Alaattin Kurnaz, yeni yönetim, Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, TSO Başkanı Metin Demir, İl Başkanları ve rödevans işletmecileri ile cumartesi günü makamında bir araya geleceğiz. Toplantıda hem Yönetim kurulunu oluşturacağız hem de Sabit gelir konusunda görüşeceğiz"


BAŞKAN KURNAZ, YÖNETİM KÖMÜRCÜLER
Zongulldak Kömüspor yönetim kurulu üyesi, ‘’Özellikle İş adamı Alaattin Kurnaz ve diğer kömürcülerle de konuştuk. Genelde kömürcüler yönetimde olacak’’ dedi.

ÇATEŞ VE EREN ENERJİ’DEN TON BAŞINA PARA KESİLECEK
Zonguldak Kömüspor yönetim kurulu üyesi ayrıca, ‘’ÇATEŞ ve Eren Enerji ile bire bir konuşacağız Kömürün ton başı para kesilmesini onlarla görüşüp sağlayacağız’’ dedi.

TEKNİK ADAM ZONGULDAK’TAN OLMAYACAK
Yapılacak toplantı ve kongrenin ardından yeni teknik adam ve transfer çalışmalarına başlanacağını söyleyen Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi, “Zonguldak’tan bir teknik adam düşünmüyoruz. Özellikle basında yazılan Faruk Bahadır ve diğerlerini kesinlikle düşünmüyoruz. Teknik adam dışardan olacak” ifadelerine yer verdi. 

KÖMÜRSPOR KÜME DÜŞERSE ZONGULDAK DA KÜME DÜŞER
Zonguldak Kömürspor’un 2. Ligde değil, PTT 1. Lig ve Süper Ligde mücadele etmesi gerektiğini belirten Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi, ‘’Zonguldak Kömürspor, PTT 1. Lig ve Süper Ligde oynamasını istiyoruz. Eğer Zonguldak Kömürspor 3. Lig’e düşerse, tamamen düşer amatöre kadarda düşer. Zonguldak Kömürspor’un küme düşmesi demek, Zonguldak’ın küme düşmesi demektir. Ondan sonrada uzun süre daha da yukarı çıkamaz. Böyle bir durum yaşanmaması için herkes elini taşın altına koyarak Zonguldak Kömürspor’un yukarlara çıkmasını sağlamalı’’ ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim