Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Ankara Kızılcahamam kampının son gününde Çorum FK ile 21 Ağustos saat 17.00'de hazırlık maçında karşılaşacak. 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına Ankara Kızılcahamam kampında, Teknik Direktör Cafer Aydın yönetiminde günde çift antrenman yaparak geçirdi. Kırmızı-Lacivertliler, bugün yaptığı çalışma ile hazırlıklarını tamamladı. 

Ankara Kızılcahamam kampı yarın sona erecek Zonguldak Kömürspor, saat 17.00'de 2. Lig ekibi olan ve yaptığı flaş transferlerle adından çok fazla söz ettiren Çorum FK ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın ardından Zonguldak Kömürspor, kente dönecek.

Kamp sonrası 2 günlük izin yapacak olan Kırmızı-Lacivertli ekip ardından Zonguldak’a gelerek, Lig'in ilk haftasında 5 Eylül Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynayacağı Akhisarspor karşılaşmasına hazırlanacak. Bu maçın hazırlıkları ise Fener Sentetik sahada sürecek. 

11 Ağustos’ta başlayan ve 21 Ağustos Cumartesi günü sona erecek olan Ankara Kızılcahamam kampında 10 gün boyunca günde çift idman yaparak hazırlanan Zonguldak Kömürspor, bu kapsamda  4 hazırlık maçı oynadı. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz  İlk hazırlık maçında 3. Lig ekibi Hendekspor’a 3-0 mağlup olmuş, ikinci hazırlık maçında ise Limasol ‘u 4-1 yenmişti.  3. hazırlık maçında ise Kahta 02 Spor’a ise 3-1 yenilen Zonguldak Kömürspor, 4. hazırlık maçında ise 3. Lig ekibi 76 Iğdır Belediyespor’u 3-1 mağlup etmişti. Kırmızı-Lacivertli ekip, Kampın son gününde ise yarın 5. hazırlık maçını Çorum FK ile oynayacak.

Editör: TE Bilişim