TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin 15. hafta maçında deplasmanda Bucaspor’a 2-0 yenilen Zonguldak Kömürspor, 16. hafta maçında evinde karşılaşacağı 1922 Konyaspor maçı hazırlıklarına moralsiz başladı.

Cumartesi günü oynanan Bucaspor maçı sonrasında pazar gününü dinlenerek geçiren Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bugün saat 15:00’da Fener Sentetik sahada toplanarak 1922 Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Şenol Demir, antrenman öncesi futbolcularla sahada bir toplantı yaparak, Bucaspor yenilgisini unutmalarını ve hafta sonu oynanacak olan 1922 Konyaspor maçını düşünmelerini oyuncularına iletirken, bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını söyledi.

Yapılan toplantı sonrasında Kırmız-Lacivertli futbolcular antrenmana ısınma hareketleri ile başlarken daha sonra ise beşe iki top kapma oyunu ile devam etti. Antrenman, yine takım halinde yapılan düz  koşu ile son buldu. Özellikle oyuncuların yapılan antrenmanda moralsiz olması da gözlerden kaçmadı. 

Öte yandan 5 haftada 4 yenilgi, 1 beraberlik alarak kötü günler geçiren Zonguldak Kömürspor, 2 haftayı BAY geçirirken 7 haftadır da galibiyete hasret kaldı.

Zonguldak Kömürspor, ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi ile 14 puanla 16. sırada yer alıyor.