**İlk 3 maçta Cafer Aydın yönetiminde yenilgi alarak puan yüzü göremeyen Zonguldak Kömürspor, Teknik Direktör Şenol Demir’in gelmesi ile 3 galibiyet 1 beraberlik alarak 10 puan toplayarak 5. Sıraya kadar yükseldi.
***Temsilcimiz, Ligin 8. Hafta maçında Pazar günü deplasmanda  saat 19:00’da oynayacağı Karacabey Belediyespor’u  yenerek hem seriyi sürdürmek istiyor hemde ilk 3’ün içinde olmak istiyor.   
Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 8. hafta maçında Pazar günü saat 19:00’da deplasmanda karşılaşacağı Karacabey Belediyespor maçı öncesinde yarın saat 09.00’da Zonguldak'tan ayrılarak maçın yapılacağı yer olan Bursa’ya hareket edecek.  
BURSA’YA 2 EKSİKLE GİDİYOR
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Şenol Demir, Pazar günü oynanacak olan Karacabey Belediyespor maçında zorunlu olarak ilk 11’de değişim yapacak. Kırmızı-Lacivertli teknik direktör Şenol Demir, sakatlıkları devam eden Fatih Bektaş’ın yerine Ercüment Eray Ataklı, Selim Şahin’in yerine ise Ali Osman Paşa’yı, ilk 11’de oynatması bekleniyor.  


3 ÖNEMLİ OYUNCU KART SINIRINDA 
Ayrıca teknik direktör Şenol Demir,  Karacabey Belediyespor müsabakası öncesinde kart sınırında bulunan Emre Kara, Hakan Çevik ve Ercüment Eray Ataklı’yı  idmanlarda sürekli uyarılarda bulunarak kart görmemelerini istedi. Bu 3 oyuncu Karacabey Belediyespor maçında kart görmeleri halinde ligin 9. Hafta maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olan Şanlıurfaspor maçında forma giyemeyecekler. 
DEMİR YÖNETİMİNDE KÖMÜRSPOR, 4 MAÇTA 3 GALİBİYET 1 BERABERLİK ALDI
Pazar günü saat 19:00'da oynanacak olan müsabakada kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, teknik direktör Şenol Demir yönetiminde Kırşehir Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Eskişehir Belediyespor galibiyetleri olmak üzere  Ankara Belediyespor karşısında ise aldığı beraberlikle 10 puan toplayarak 5. sıraya yerleşti. Temsilcimiz Şenol Demir yönetiminde henüz  yenilgi yüzü görmezken,  seriyi sürdürmek adına Karacabey Belediyespor’u da yenerek bu yenilmezlik unvanını  sürdürmek istiyor.  
7  MAÇTA 3 YENİLGİ,  3 GALİBİYET, 1 BERABERLİKLE 10 PUANLA 5. SIRADA  
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 7 karşılaşmada 3 yenilgi 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puanla 5. sırada yer alıyor. Temsilcimiz 7 maçta rakip filelere 10 gol kaydederken, kalesinde ise 8 gol gördü.
5 MAÇTA 3 YENİLGİ, 1 GALİBİYET, 1 BERABERLİKLE 4 PUANLA 16. SIRADA
Karacabey Belediyespor ise oynadığı 5 karşılaşmada  1  galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile 4 puanla 16. sırada yer alıyor.  Bursa temsilcisi  kalesinde 8 gol görürken, rakip filelere ise 6 gol kaydetti.  
MAÇI OĞUZHAN UĞURLU YÖNETECEK
Karacabey Belediyespor- Zonguldak Kömürspor maçını İstanbul Bölgesi Klasman hakemlerinden Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını ise Vedat Demir ve Çağrı Ateş yapacak. Maçın 4. hakemi ise  Serkan Ergün görev yapacak.

Editör: TE Bilişim