MHK, Zonguldak Kömürspor-1922 Konyaspor maçının hakemlerini açıkladı.
Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Pazar günü saat 13.00’da başlayacak olan  Zonguldak Kömürspor- 1922 Konyaspor karşılaşmasını Karabük Klasman hakemlerinden Mustafa Hakan Belder yönetecek. Belder’in yardımcılıklarını ise Muhammed Sait Emre Alagöz, Mehmet Dura yapacak. Maçın 4. Hakemi ise  Burak Yücetağ olarak açıklandı.

KARABÜKLÜ HAKEMİN BU SEZONKİ MAÇLARI 

Karabük Klasman hakemlerinden Mustafa Hakan Belder, bu sezon Türkiye Kupasında 1 maç, 2. Lig Beyaz Grup’ta 2 maç ve 2. Lig Kırmızı Grup’ta 1 maç yönetti. Tecrübeli hakem 4 maçta 24 sarı kart çıkardı. 

Ayrıca Türkiye Kupası 3. Tur maçında yönettiği Tuzlaspor- 68 Aksaray Belediyespor müsabakasında  68 Aksaray Belediyespor'un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

2. Lig Beyaz Grup’ta ise Şanlıurfaspor - Ankara Demirspor maçı ve Isparta 32- Kırşehir Belediyespor maçlarını yönetti. Bu maçta Şanlıurfaspor, Ankara Demirspor’u 1-0 yenerken,  Isparta 32 - Kırşehir Belediyespor müsabakası da 0-0 berabere bitti.

2. Lig Kırmızı Grup’ta ise Sakaryaspor -Bodrumspor maçı da ev sahibinin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamladı. 

Karabük Klasman hakemlerinden Mustafa Hakan Belder, ilk kez Zonguldak Kömürspor maçını yönetecekken, özellikle yönettiği 4 maçın biri  0-0 berabere, ikinci maçta ise deplasman takımı kazanırken, diğer  2 maçta da gülen taraf ev sahipleri oldu.

Editör: TE Bilişim