CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Kömürspor’un Niğde Anadolu FK karşısında aldığı önemli galibiyeti değerlendirirken, Zonguldak Kömürspor’un Zonguldak’ın çok önemli bir parçası,marka değeri olduğunu belirtti. 

 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTI.
Zonguldak Kömürsporspor, Zonguldak’ın çok önemli bir parçası, marka değeri olduğunu belirten  Yavuzyılmaz, ‘’Zonguldak Kömürspor yeni bir kadroyla yeni bir parolayla birlikte yeni bir sezona açıkçası çok güzel bir başlangıç yaptı.  Özellik kadrosuna bu transferin bu son günlerinde yeni takviyelerle de daha çok güçlendirme imkanı buldu. Zonguldak Kömürsporspor, Zonguldak’ın çok önemli bir parçası, marka değeri. Önümüzdeki süreçte de ligde aldığı her galibiyet Zonguldak’ın adını Türkiye’de duyurulmasını olanak sağlayacak’’dedi.

SAHA DIŞINDA ÇOK SAYIDA TARAFTARIMIZ VARDI
Pandemi nedeniyle tribünlerin boş kaldığını ancak Zonguldak Kömürspor taraftarlarının saha dışında da sesini duyurduğunu belirten Yavuzyılmaz, ‘’Bu nokta da koronavirüs tedbirleri nedeniyle taraftarların maçı stadyumda izlemesine izin verilmedi. Ama Devrek’te dışarıda durarak stadyumdaki maçı dışarıdan takip eden çok sayıda taraftarımız yine Devrek’e gelmişti. Onların bu ilgisi ve desteği ile birlikte takımın çok daha üst sıralarda yer alacağına inanıyorum. Ve daha fazla destek ve daha fazla birlik beraberlik için Zonguldak Kömürsporun bir üst lige çıkmasını umuyorum. 
Özellikle Niğde Anadolu FK karşısında alınan galibiyetten dolayı Zonguldak Kömürspor futbolcularını başta olmak üzere teknik heyet ve yönetimi kutluyorum’’dedi.