Müsabakalara Zonguldak’ı temsilen katılan Zonguldak Karate İl Temsilcisi ve tecrübeli antrenör Yüksel Tok’ın sporcusu TED Zonguldak Koleji öğrencisi ve TED Zonguldak Kolejliler Spor Kulübü sporcusu Kuzey Mert Ulus, Mart ve Mayıs aylarında katıldığı ve büyük mücadele verdiği 4 branşta 3 birincilik 1'de ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Kuzey Mert Ulus'un almış olduğu bu önemli başarı hem Zonguldak'ı hem de TED Zonguldak Koleji'ne büyük onur ve gurur yaşattı.

Ulus, Mart ayında Tokat'ta yapılan okullar arası grup maçlarını birinci tamamlarken, Analig Grup Müsabakaları’nı da birinci tamamladı. Ulus, daha sonra Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’nı ikinci, Umut Genç Türkiye Şampiyonası’nın da çeyrek finaline ve son olarak da 23-25 Mayıs'ta Analig Yarı Finali ile Haziran ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası finaline katılmaya hak kazandı.

Zonguldak Karate İl Temsilcisi ve tecrübeli antrenör Yüksel Tok, “TED Zonguldak Koleji öğrencisi ve TED Zonguldak Kolejliler spor kulübü sporcusu Kuzey Mert Ulus'un başarısında emeği geçen Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdür Hakan Yüksel, TED Zonguldak Koleji okul ve Kulüp yöneticilerine ve Kuzey Mert Ulus'un ailesine teşekkür ediyorum. "dedi

Editör: TE Bilişim