Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde ilk sezonunu geçirecek olan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü’nde yönetim, tecrübeli basketbol koçu Murat Başman'ın idaresinde yeni sezona iddialı girme adına transfer çalışmalarına devam ediyor.  
Daha önce tecrübeli basketbolcular Merve Usal, Şevval Oyan olmak üzere dün akşam saatlerinde de Mihrace Buğdaycı ile anlaşan kırmızı-lacivertli yönetim şimdi de Neslihan Külekçi ile anlaşarak kadrosuna kattı.
Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Yönetimi, 1993 Samsun doğumlu olan ve ayrıca Zonguldak Kömürspor’un eski futbolcularından Kazım Şahintürk’ün kız kardeşinin oğlu ile evli olan Neslihan Külekçi ile anlaşma sağladı. 
Tecrübeli Basketbolcu Neslihan Külekçi, kariyerinde Süper lig, 1. Lig ve Bölgesel Lig’de forma giyerken, geçen sezonu da Kastamonu istiklal yolu GSK takımında geçirdi.  
Tecrübeli basketbolcu Neslihan Külekçi, bir çok önemli takımlarından teklif almasına rağmen eşinin Zonguldaklı olması nedeniyle tercihini Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü’nden yaptığı da aldığımız bilgiler arasında.  
NESLİHAN KÜLEKÇİ’NİN OYNADIĞI TAKIMLAR
Samsun basketbol spor kulübü, 55 Gençlik Spor Kulübü,Tekkeköy Delediyesi Spor Kulübü, Kastamonu Basketbol Spor Kulübü, Giresun Üniversitesi Spor Kulübü, Samsun Canik Belediyesi Spor Kulübü ve son olarakta geçen sezonu Kastamonu İstiklal Yolu GSK takımında geçirdi.  

“EMEĞİN BAŞKENTİ ZONGULDAK’A HOŞ GELDİN”
Tecrübeli Basketbolcu Neslihan Külekçi ile anlaştıklarını ve kadroya kattıklarını sosyal medya hesabından duyuran Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan, "Emeğin başkenti Zonguldak’a hoş geldin Neslihan Külekçi. O forma kutsaldır ve herkese nasip olmaz. Biz hiç durmadan çalışmaya, gece gündüz devam ediyoruz.  Bu sporcu kızımız, çok güçlü karakterli ve başarılı sporcu.  En güzel yanlarından biri de Zonguldak çocuğu sayılır.  Eşinin dayısı efsane  Zonguldak Kömürsporlu Kazım Şahintürk.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim