Beşiktaş Futbol Okulları bünyesinde Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu çalışmalarını haftanın dört günü halı sahada sürdürüyor. 

Zonguldaklı antrenör Bülent Öztürk nezaretinde devam eden futbol okulu çalışmalarında, 5 -15 yaş grubu arasındaki çocuklar Beşiktaş Futbol Okulu’nda temel futbol eğitimi öğreniyorlar.

Ayrıca Beşiktaş Futbol Okulu’nda temel futbol eğitimi gören yetenekler, yılda iki defa Beşiktaş futbol okulları kampı ile altyapı seçmelerine katılma şansıda yakalıyor.

Bunun yanı sıra gelişim süreçleri dikkate alınan genç yeteneklerin, lisanslı futbolcu olma şansı da elde ediyorlar. Ayrıca çocukların boy, kilo ve beslenme alışkanlarının düzenlenmesi, okuma alışkanlığının kazandırılması, akademik eğitim kariyerlerinin takibi de alınırken, geleceğin futbolcuları da antrenör Bülent Öztürk’ün dediklerini eksiksiz bir şekilde yaparak futbolcu olma yolunda ilerliyorlar.  Öte yandan Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulunda 70’in üzerinde öğrenci yer alıyor.

ZONGULDAK, BEŞİKTAŞ FUTBOL OKULU SEÇMELERİNE GİDECEK

Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu başta olmak üzere 81 İl’de bulunan Beşiktaş Futbol okulları, Beşiktaş Spor Okulları Futbol Kampı için 15-18 Kasım tarihleri arasında Sueno Hotels Side’ye gidecek.

Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu bu kampa 2005, 2014, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 ve 2013 yaş grupları ile gidecekken, toplam 20 sporcu ile yer alacak.

Beşiktaş Futbol Akademi antrenörleri tarafından oyuncular takip edilecekken, Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu öğrencileri ise ilk kez kampa katılmanın mutluluğunu yaşayacaklar. 

ÖZTÜRK ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu çalışmaları hakkında bilgi veren antrenör Bülent Öztürk, ‘’Haftanın 4 günü 05-15 yaş arası 70 öğrencimiz ile Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu antrenmanlarımız tüm hızıyla devam ediyor.  Senede iki kere Beşiktaş futbol okulu kamplarına katılma şansı ve lisanslı futbolcu olma şansı yakalıyoruz. Antrenör Berkin Yavuz ve kaleci antrenörümüz Erol Çetin eşliğinde çalışmalarımız sürüyor. ’dedi. 

ÖZTÜRK KAMPA 20 OYUNCU İLE YER ALACAĞIZ

Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu olmak üzere diğer Beşiktaş futbol okullarının da katılımı  ile 15-18 Kasım tarihleri arasında Sueno Hotels Side’de yapılacak olan Beşiktaş Spor Okulları Futbol Kampına katılacaklarını dile getiren Zonguldaklı  Antrenör  Bülent Öztürk, ‘’ Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu olarak bu kampa ve seçmelere 2005, 2014, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 ve 2013 yaş grupları ile katılacağız.  Özellikle bu grubun içerisinden seçtiğimiz toplam 20 futbolcu yer alıyor. Çocuklar bu kampa ilk deva gidecekler. Şuanda çocuklarımız bu kampın tadını bir alsın,  seneye daha farklı ve daha tecrübeli olarak gideceğimizi düşünüyorum.  Özellikle bu kampta bir şey beklemiyorum ama olursa da sürpriz olmaz. Elimizde yetenekli oyuncularımız var. Bu sene olmasa bir iki yıl içerisin de oyuncu ve oyuncular veririz diye düşünüyorum.’’dedi.

Editör: TE Bilişim