TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor’da  Teknik Direktör Şenol Demir, tribünlerin dolması konusunda  Zonguldak’a seslenerek adeta yalvardı. 
Demir, “Yalvarıyorum artık. Yalvaracak duruma geldim. 2 bin 500 kişilik stadı dolduramayan bir Zonguldak spor camiası olamaz.” İfadelerine yer verdi. 
Ayrıca Cumartesi günü oynanacak olan önemli Kırklarelispor maçı öncesinde iddialı konuşan Demir: Cumartesi günü tribünleri dolu istiyorum ve sonucu da alacağız.” dedi.

“90 DAKİKA SUSMAYACAK TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR”
Tribünlerin doldurulması ve  takıma destek vermeleri konusunda Zonguldak’a yalvarır hale geldiğini söyleyen Demir,   “Tribünleri dolduralım. Bu takıma sahip çıkalım. Bir tane takımımız var. Bu takım düşerse, 15-20 sene geriye atar, çıkamazsın. Kolay değil. 3. Lig’den çıkmak kolay değil. Lütfen, desteğe ihtiyacımız var. Seyirciye, taraftara ihtiyacımız var. Burada gerçekten bağıracak, 90 dakika susmayacak taraftara ihtiyacımız var. Bu çocukların, bizim, şehrin ihtiyacı var. Bir tane profesyonel takımımız var. Ne zaman sahip çıkacağız? Ne zaman bu sahaya gelinecek? Ne zaman tribünlere gelinecek? Yalvarıyorum artık. Yalvaracak duruma geldim. 2 bin 500 kişilik stadı dolduramayan bir Zonguldak spor camiası olamaz. Bu tribünleri gördünüz mü hiç böyle? Cumartesi günü tribünleri dolu istiyorum ve sonucu da alacağız.” dedi

Editör: TE Bilişim