Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenen  ‘Zonguldak 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası’ oynanan final müsabakaları ile son buldu.
Birbirinden yetenekli basketbolsever gençlerin  katılımı ile başlayan turnuva Pazar günü  kıyasıya mücadeleler ve birbirinden çekişmeli maçlar ile sona erdi. Turnuva da dereceye giren takımlarıma ödüllerini Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Deniz Yavuzyılmaz ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek takdim etti. 
İŞTE DERECEYE GİREN TAKIMLAR 
Genç erkekler kategorisinde derece sıralaması şu şekilde oldu: 
1.Çelikelliler 2.Yıldırımspor 3.Dereboyu SK 
Büyük Erkekler kategorisinde ise; 1.Özkanspor 2.Semt-i Fener 3.Fury
"BU GİBİ ORGANİZASYONLARA DEVAM EDECEĞİZ"
Turnuva sonrası kapanış konuşmasını yapan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; Zonguldak 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası ile başta çocuk ve gençlerimiz olmak üzere her yaştan vatandaşlarımız için sporu teşvik ediyor olmanın yanında sporun birleştiren ve eğlendiren yönü ile de hemşehrilerimize güzel bir organizasyon yaşattığımıza inanıyorum. Şehrimizi, kültür, sanat ve sporla anılan bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza ve bu tarz organizasyonlara daha fazla yer vereceğimizi belirtmek istiyor, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm basketbolsever gençlerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum.’ şeklinde konuştu. 
Turnuva ödüllerin takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim