Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un ara transfer döneminde Şanlıurfaspor’dan kadrosuna kattığı 23 yaşındaki stoper oyuncu Enes Subaşı, Z HABER Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz'ün sorularını yanıtladı. 
 “En yüksek yerde bitireceğiz”
Zonguldak Kömürspor ile güzel bir sezon geçirmek istediğini belirten Subaşı, ‘’Ben Başakşehir altyapısında başladım futbola. Tecrübeli Teknik Direktör Abdullah Avcı hocamızın sayesinde iki sene A takımında mücadele ettim. Bazı takımlarda da oynadım. En son Şanlıurfaspor‘da oynadım. Şimdi de Zonguldak Kömürspor ile güzel bir sezon geçireceğiz inşallah. Ve sezonu bitirebildiğimiz en yüksek yerde bitireceğiz’’dedi. 
“O golü iyi ki kaçırdım”
Şanlıurfaspor forması altında Zonguldak Kömürspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduğunu hatta bir de gol kaçırdığını ifade eden Subaşı, ‘’Aslında ben Zonguldak Kömürspor- Şanlıurfaspor  maçında iyi oynamıştım. Ardından Hakan Hürfikir Başkan ile bir görüşmemiz oldu. Görüşmelerimiz olumlu geçti. İnşallah hayırlısı olur. Zonguldak Kömürspor karşısında bir maça çıkmıştım. O maçta ise yüzde yüzlük golü kaçırmıştım. Hakan Başkan da ‘iyi ki kaçırdın dedi. 
Babam 12-13 yaşlarında Zonguldak’a gurbete gelmiş. Babamın yarı memleketi burası sayılır. Aslen de Kastamonuluyuz.
“10 binlerin önünde oynamak istiyorum”
Hedefinin Süper Lig olduğunu ve Zonguldak Kömürspor taraftarlarının önünde de oynamayı çok istediğini belirten Subaşı, ‘’Başakşehir’de Abdullah Avcı ile beraber çalıştığım için hedeflerim daima yukarılarda. Tabii ki önceliğim Süper Lig. Herkesin hayali olduğu gibi benim de hayalim. Bu hayalime Zonguldak‘tan başlayarak ulaşacağım. Sosyal medyadan Zonguldak Kömürspor maçlarını çok izledim. İnanılmaz bir taraftarı var. Keşke pandemi olmasaydı da 10 binlerin önünde oynasaydım’’dedi. 
“Asıl mevkim stoper”
Asıl mevkisiniz stoper olduğunu belirten Subaşı, ‘’Benim mevkiim sol stoper ama Şanlıurfaspor‘da son üç-dört maçta ön libero oynadım. Burada Zonguldak gazetelerinde orta saha yazmışlar beni. Sol bek, sol stoper, orta saha mevkilerinde oynayabilirim. 
İmzaları attık. Takım deplasmanda olduğu için ben 1-2 gün İstanbul’daydım. Pazar günüde bir maçımız var inşallah kazanacağız’ ’dedi.

Editör: TE Bilişim