TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor'un ara transferde TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'dan transfer ettiği 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre Mertoğlu, Kırmızı-lacivertli formayı giydi ve ilk pozunu verdi.
Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor yönetim Kurulu üyesi Muhammet Cüntay'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda genç oyuncunun 67 numaralı formayı giyerek oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu gözlemlendi.
Ayrıca Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Cüntay, genç oyuncuyu yaklaşık 4 aydır takip ettiklerini ve yapılan görüşmeler sonrasında kadrosuna kattıkları için mutlu olduklarını belirtti.
Öte yandan Muhammet Cüntay, bir çok teklifler olmasına rağmen Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor'u seçen Yunus Emre Mertoğlu'na da kırmızı-lacivertli Kulübü seçtiği için teşekkür etti.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor'un ara transferde Ümraniyespor'dan kadrosuna kattığı 21 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Yunus Emre Mertoğlu'na Kırmızı-lacivertli formayı giydiren ve transferde emeği geçenlere teşekkür eden Zonguldak Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Cuntay, "Yaklaşık dört aydır takip ettiğimiz, görüşmelerde bulunduğumuz, farklı teklifleri Zonguldak Kömürspor' da oynamak istiyorum diyerek reddeden güzel yürekli, başarılı bir futbolcu transfer ettik.

Bu transferde bize en büyük desteği veren ise Yunus Emre'nin Karadeniz aşığı olan babası Hayati Mertoğlu oldu. Kendisine süreçteki desteği için, Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar'a bu transferin önünü bedelsiz olarak açtığı için teşekkür ederim.

Özel bir teşekkür ise kıymetli dostum oyuncu temsilcisi Oğuz Yörük'e, herhangi bir karşılık beklemeksizin Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor'a ve oyuncuya katkı sağlamak amacıyla sarfettiği çabayı takdir etmemek elde değildi.

Şimdi top Yunus Emre'de, takımımız içinde oluşan arkadaşlık ortamına hızlıca adapte olup katkı sağlayacağına inancımız tam."dedi