Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 5 Eylül Pazar günü oynayacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Fener Sentetik Sahada teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 5’e 2 top çalışması yapan futbolcular daha sonra ise 60 dakikalık yarı sahada çift kale maç gerçekleştirdi. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

GOLCÜ OYUNCU İLK İDMANINA ÇIKTI

Kırmızı-Lacivertli ekibin TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor’dan transfer ettiği 25 yaşındaki golcü oyuncu Tuğrul Başkan, bugün takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Golcü oyuncu, teknik ekip ve takım arkadaşları ile tanışması sonrasında takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi. 

EMNİYET MÜDÜRÜ İDMANI ZİYARET ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ

Ayrıca yapılan idmanın ardından  Zonguldak’ın yeni İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Fener Sentetik Sahaya gelerek futbolcuları ve teknik ekibi ziyarette bulundu. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Aktaş, futbolculara ve teknik ekibe yeni sezonda başarılar dileyerek tatlı ikramında bulundu. 

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın ziyaretinden dolayı mutlu olan futbolcular ve teknik ekip, Aktaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, Zonguldak’ı mutlu etmek adına bu sezon tüm maçlarda ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler.

Ziyaretin ardından İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve futbolcular- teknik ekip hatıra fotoğrafı çektirdiler.