Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor,  2022-2023 sezonunda hedefe oynayacak güçlü bir kadro için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu kapsamda Yeşil-beyazlı kulüp,  Üsküdarspor'da forma giyen 33 yaşındaki tecrübeli golcü Ali Özgür Basa ve Sebat Gençlikspor’da forma giyen 24 yaşındaki genç golcü Mert Türkileri ile prensiple anlaşmaya vardı.

Golcüler Ali Özgür Basa ve Mert Türkileri ile prensiple anlaşmaya vardıklarını sosyal medya hesabından duyuran Kozlu Belediyespor ikinci Başkanı Deniz Yayalar, iki golcünün kısa süre içerisinde Kozlu’ya gelerek kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atacağını açıkladı.

ALİ ÖZGÜR BASA'NIN OYNADIĞI TAKIMLAR

Pazarspor, Gümüşhanespor, Kırıkhanspor, Beylerbeyispor, Yomraspor, Çengelköyspor, Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ve son olarak ta geçen sezon Üsküdarspor'da forma giydi

ALİ ÖZGÜR BASA’NIN KARİYERİ

Tecrübeli golcü kariyerinde şuana kadar 3.Lig 1.Grup'ta  80 maçta  26 gol, 3. Lig 3 Grup'ta 73 maçta 14 gol, 3.Lig 2.Grup'ta 57 maçta  17 gol, Türkiye Kupası 10 maçta 2 gol, 3.Lig play-off'ta 3 maç, 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2 maç ve 2.Lig Beyaz Grup'ta da 1 maçta forma giydi.

ALİ ÖZGÜR BASA’N 226 MAÇTA 59 GOLÜ BULUNUYOR

Tecrübeli golcü kariyerinde çıktığı 226 maçta 15.871 dakika süre alırken 59 gole imza attı.

MERT TÜRKİLERİ’NİN OYNADIĞI TAKIMLAR

Zaferspor, Bursaspor U19, Alanyaspor U121, Uşakspor, 24 Erzincanspor, Tepecikspor, Bursa Yıldırım,  Arhavispor, Beyoğlu Yeni Çerşıspor ve son olarak ta Sebat Gençlikspor’da forma giydi. 

MERT TÜRKİLERİ’NİN KARİYERİ

Genç golcü kariyerinde 3. Lig 2. Grup’ta 30 maç 4 gol, 3. Lig 3. Grup’ta 16 maç 3 gol, 3. Lig 4. Grup’ta 7 maç, 3. Lig 1. Grup’ta 6 maç ve Türkiye Kupasında ise 7 maçta forma giydi. 

MERT TÜRKİLERİ 66 MAÇTA 7 GOLÜ  VAR

Genç golcü Mert Türkileri kariyerinde çıktığı  66 maçta  2. 797 dakika süre alırken 7 gole de imza attı. 

KOZLU ŞUANA KADAR  İMZA ATTIRDIĞI OYUNCULAR ŞU ŞEKİLDE

Kozlu Belediyespor, şuana kadar  Kilimli Belediyespor’dan kaleci Can Avcı, Talasgücü Belediyespor’dan forvet Muhammet Özdemir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’dan sağ kanat Yunus Emre Mest, Etispor’dan kanat oyuncusu Furkan Coşkun, Çubukspor’dan stoper Eray Şekerci, Çilimli Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Erdoğan Erdoğan, Kayseri Emar'dan Golcü oyuncu Miraç Furkan Türköz, orta saha oyuncusu Sergen Çaça, defans oyuncusu Özgür Altunışık ve  sol kanat oyuncusu Anılcan İslamoğlu'nu kadrosuna katmıştı.

Yeşil-Beyazlı kulüp, 12. transferini ise golcüler  Ali Özgür Basa ve Mert Türkileri ile yapmaya çok yakın.

Editör: TE Bilişim