Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi mücadele eden temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü Takımı İdari Menajeri Orhan Yazıcı,  katıldığı bir televizyon programında takımın hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

MFA Zonguldak Spor Kulübü’nün büyük özveri ve emek sarf edilerek kurulduğunu belirten Yazıcı, Çok kısa sürede de Zonguldak’ta ses getiren, Zonguldaklının benimsediği bir takım haline geldik. Bundan sonra Zonguldak’a düşen bu takıma sahip çıkmaları olduğunu söyledi.

Ayrıca Yazıcı, MFA Zonguldak Spor Kulübü olarak bu sezon üst lige çıkmak istediklerini ve bu doğrultuda transfer yapacaklarını da sözlerine ekledi.

ÇAYDEĞİRMENİ BU ORGANİZASYON VE POTANSİYELE SAHİP DEĞİLDİ

Yazıcı: “Bu takım ikinci lige Çaydeğirmeni olarak yükseldi. Fakat Çaydeğirmeni Belediyesi bunu yapabilecek organizasyon ve potansiyele sahip değildi. Bende önce Yusuf Hocamla bu konuşarak bu takıma nasıl hayat veririz dedik. Bu durumu yıllardır dostlum olan Murat Uzun beyle paylaştım. Fabrikaya görüşmeye gittiğimde Fatih Furtun Bey’de ordaydı. Anlattık ve bana, bize güvenerek bu hikayeyi başlattık. Çok büyük emekler vererek bu takımı kurduk. Çok kısa sürede de Zonguldak’ta ses getiren, Zonguldaklının benimsediği bir takım haline geldik. Bundan sonra Zonguldak’a düşen bu takıma sahip çıkmak olmalıdır.” dedi.

HEDEFİMİZ BİR ÜST LİG. 1 YA DA İKİ TRANSFER YAPACAĞIZ

Yazıcı:  “Hedefimiz bir üst lige yükselmek. Çok iyi bir takımız var. Ama yorucu ve uzun bir sezon var önümüzde. Bu nedenle takımımıza takviyeler mutlaka yapacağız. En az bir oyuncu alacağız. Alabilirsek ikinci oyuncuyu da almak istiyoruz. Hocamızın talep ve raporu doğrultusunda transferleri gerçekleştireceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim