Spor salonlarının, yüzme havuzlarının ve halı sahaların koronavirüs nedeniyle aylardır kapalı olması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama ile son buldu.

Kabine toplantısında normalleşme takviminde yer alanlar arasında spor salonları, yüzme havuzları ve halı sahalar da yer aldı. Vaka sayısındaki düşüşle birlikte yeni normalleşme kararları ardında yüzme havuzları, halı sahalar ve spor salonları için de açılma kararı da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından alınan normalleşme kararlarını duyurdu. Buna göre, ''Kahvehane, kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler kurallar çerçevesinde pazar günü hariç 07.00-21.00 arasında yarından itibaren çalışabilecek. Bu mekanlarda sokağa çıkma kısıtlaması olan pazar günü ise sadece paket servis hizmeti verilmeye devam edilecektir.'' dedi.

Genelgede konu hakkında; ''Kapalı yüzme havuzları, hamamlar, saunalar ve masaj salonları, nargile salonu/kafeleri ile gazino, taverna, birahane gibi işyerlerinin faaliyetlerine yeni bir karar alınıncaya kadar ara verilmesine devam edilecektir.'' ifadeleri yer aldı.

Editör: TE Bilişim