Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde lider Çiftlikköy Belediyespor’un ardından ligi 2’inci tamamlayarak play-offlara kalma şansı yakalayan temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, 1.lige yükselme play-off çeyrek final müsabakaları öncesinde bugün Zonguldak’tan ayrılarak Eskişehir’e hareket etti.
Eskişehir’de bugün özel bir otele  yerleşmesinin ardından ara vermeden Eskişehir’de bir spor salonunda çalışmalara başlayacak olan MFA Zonguldak Spor Kulübü,  Cuma günü de saat 14:00’da çeyrek finalin ilk maçı olan E Grubu’nda Günseven Şalgam Konya Ereğli Belediyesi ile karşılaşacak.

Temsilcimiz, Günseven Şalgam Konya Ereğli Belediyesi  maçının ardından ise Cumartesi ve Pazar günü oynayacağı maçların ardından Zonguldak’a dönecek. 
Öte yandan gruplarında  4’er takım arasında oynanacak olan tek devreli puan müsabakasında ilk 2’ye giren takımlar yarı final oynama hakkı kazanacak.  
Çeyrek finalde ilk ikiye giren takımlar 4,5,6 Mart’ta Yarı final maçında karşılaşacak.  Yarı finalde ilk ikiye giren takımlar ise  11,12,13 Mart 2022’de Mersin’de final maçında karşı karşıya gelecek.  Final maçında şampiyon olan takım ise 1.Lige yükselecek.  


E GRUBU ÇEYREK FİNAL ‘DE 4 TAKIM ŞU ŞEKİLDE
MFA  Zonguldak Spor Kulübü
Günseven Şalgam Konya Ereğli Bld
Havran Fatih Bld
Adana B.Şehir Bld