Kadınlar Voleybol 2. Lig temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, Play-Off çeyrek final maçlarında Cuma, Cumartesi ve Pazar günü peş peşe maçlara çıkarak yarı final bileti için mücadele edecek. 
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig Play-Off E Grubu temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, Eskişehir’de çeyrek final müsabakalarında Cuma, Cumartesi ve Pazar günü peş peşe maçlara çıkarak yarı final bileti için mücadele edecek.
Bu önemli çeyrek final maçlarının hazırlıkları öncesinde 22 Şubat Salı günü Zonguldak’tan ayrılarak Eskişehir’e giden ve ara vermeden yoğun bir şekilde çalışan temsilcimiz, bu akşam yapacağı son taktik idmanı ile hazırlıklarını tamamlayarak yarın oynayacağı ilk maçın başlama saatini beklemeye başlayacak.    
E Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, Cuma günü (Yarın) saat 14:00’da çeyrek finalin ilk maçında Günseven Şalgam Konya Ereğli Belediyesi, ikinci maçında Cumartesi günü saat 14:00’da Havran Fatih Belediyespor ve 3. Maçında ise Pazar günü saat 14:00’da Adana Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 
Çeyrek finalde ilk ikiye giren takımlar, 4-6 Mart tarihlerinde Mersin ve Amasya’da oynanacak yarı final etabında gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, final grubunda oynamaya hak kazanacak. 11-13 Mart tarihlerinde Mersin’de yapılacak final grubu maçlarında oynayacak 8 takımdan 4’ü Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi’ne yükselecek.

Editör: TE Bilişim