Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Çaydeğirmeni Belediyespor'da yönetim, Bölgesel Kadınlar Voleybol liginde takımı 2. Lige çıkartan baş antrenör Yusuf Yavuzarslan'ın ekibini belirledi. Buna göre Çaydeğirmeni Belediyespor yönetimi  geçtiğimiz günlerde mevcut teknik heyette yer alan yardımcı antrenör Serdar Aktop'un ardından Fenerbahçe alt yapısında voleybola başlayan ve çeşitli takımlarda forma giyen Hayri Dalgıç ile anlaşarak teknik ekibe dahil etti. 
Konu hakkında açıklama yapan Çaydeğirmeni Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi: "Çaydeğirmeni Belediyespor, Yardımcı Antrenör olarak Hayri Dalgıç ile yeni sezon için anlaştı.
Hayri Dalgıç, Fenerbahçe Spor kulübünde  voleybola başlayıp, Kdz Ereğli Ted , Bartın Pelenkoğlu, Balıkesir Burhaniye Belediyespor, Afyon Belediyespor, Isparta Eğirdir,Karamürsel İdmanyurdu, Kars Gençkafkars,Alaplı Gençlik spor kulübü ve Zonguldak dsi spor kulüplerinde oynayan Hayri Dalgıç 2021_2022 sezonunda Çaydeğirmeni Belediyesporda Başantrenör Yusuf Yavuzarslan'ın Yardımcı Antrenörü olarak görev yapacaktır. "denildi.

Editör: TE Bilişim