Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de yeni sezon öncesinde şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurma adına çalışma yapan Alaplı Belediyespor yönetimi, bir yandan da teknik direktör sorununu çözmeye çalışıyor.  
Mavi-lacivertli yönetim, şuana kadar kadrosuna tecrübeli orta saha oyuncusu Emrah Ergür, kaleci Mert Şevket Şen ve tecrübeli orta saha oyuncusu Serbay Aydın ile anlaşarak kadrosuna katmıştı.  
Bir yandan transfer çalışmalarına bir yandan da teknik direk sorununu halletmeye çalışan yönetim, Tecrübeli teknik direktörler Yılmaz Yavuz, Ömer Faruk Varlık, Hüsnü Akın ve Serkan Bankoğlu’unu listeye almıştı.  
Ancak aldığımız bilgilere dün bir araya gelen yönetim, Yılmaz Yavuz ve Ömer Faruk Varlık’ı elerken, takımın başına ya Hüsnü Akın ya da Serkan Bankoğlu’nu getirme konusunda karar kırdı. 
Alaplı Belediyespor yönetimi, önümüzdeki günlerde Hüsnü Akın ve Serkan Bankoğlu ile bir araya gelerek bir görüşme yapacak. Yapılacak görüşmede yönetim, hangi teknik direktör ile anlaştıklarını kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.  
Teknik direktörün belli olması sonrasında Alaplı Belediyespor yönetimi teknik direktörün raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına tam anlamı ile başlayarak.