Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yarın saat 13.00'da Devrek İlçe Stadı’nda oynayacağı 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamlandı. 
Teknik adam Mustafa Dalcı yönetiminde Karaelmas Köksal Toptan Stadı’nda yapılan son taktik idmanında futbolcular, ısınma hareketleri ve 5'e 2 top çalışmasının ardından yaptığı çift kale maçla hazırlıklarını tamamladı.
KÖTÜ GİDİŞE DUR DEME ZAMANI
Lig’de oynadığı 6 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak 5 puanla 14. sırada yer alan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 8. hafta maçında Devrek İlçe Stadı’nda karşılaşacağı 24 Erzincanspor maçından mutlak galibiyet ile ayrılarak kötü gidişe ‘dur’ demek istiyor. 
PUAN VE PUANLAR İÇİN SAHAYA ÇIKACAK
Ligin yeni takımı olan ancak yaptığı transferlerle lige çok iyi başlayan ve oynadığı 7 karşılaşmadan 5 galibiyet 1 yenilgi 1  beraberlik alarak 16 puanla 2. sırada yer alan 24 Erzincanspor ise zirve yarışı için puan ve puanlar almak için sahaya çıkacak. 
MAÇIN HAKEMİ ERDOĞAN ÖZKAYA
Bu önemli karşılaşmayı ise İstanbul Bölgesi’nden tecrübeli hakem Erdoğan Özkaya yönetecekken yardımcılıklarını ise yine ayrı bölgeden Selim Şenöz ve Erdem Değirmenci yapacak. 
EMRE KARA SARI KART SINIRINDA
Özellikle kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Emre Kara sarı kart sınırında.
İnegölspor maçı olmak üzere Niğde Anadoluspor ve Ergene Velimeşespor maçlarında gördüğü sarı kart ile ceza sınırına gelen Kara, yarın 24 Erzincanspor maçında görebileceği kart sonrasında 9. hafta maçı olan Hekimoğlu Trabzon maçında forma giyemeyecek.

Editör: TE Bilişim