Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri (TFFHGD) Derneği Zonguldak Şubesi, Veteranlar liginde Çaydeğirmeni Stadında Devrek Akd. Sürücü Kursu  ile Sakarya A.Ş. takımları arasında oynanan maçta il hakemi İsmail İnam’a saldırı gerçekleşmesi nedeniyle açıklama yaptı.  
(TFFHGD) Derneği Zonguldak Şubesi, İl hakemi İsmail İnam’a, yüzüne kafa atmak suretiyle darp olayını gerçekleştiren Devrek Akd. Sürücü Kursu sporcusu Serkan Albayrak’ı şiddetle kınadığını ve  gereken en ağır cezanın verilmesini istedi.  
TFFHGD) Derneği Zonguldak Şubesi yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “27 Şubat 2022 Tarihinde Çaydeğirmeni Stadında Devrek Akd. Sürücü Kursu – Sakarya A.ş. takımları arasında oynanan  Veteranlar liginde, İlimizin deneyimli Hakemlerinden İsmail İnam’a karşı sahalarımızda görmeyi istemediğimiz darp eylemi gerçekleşmiştir. 
Futbola katkı vermiş, eski futbolculardan oluşan Veteran ligi takımlarının bu tür olaylarla anılması ise üzüntümüzü ikiye katlamıştır. Veteranlar ligine Hakemlerimiz, büyük bir fedakarlık içerisinde çıkmakta ve  emek vermektedir. Bazı takımlarda bulunan kendini bilmez insanlar, böylesine güzel bir ligi çirkinleştirmektedir. 
Futbolcu olarak dahi anamayacağımız bu şahıslar Hakemlerimizin ve takımlarımızın tüm emeklerini hiçe saymaktadır. Bu tür insanların Takımlarında yer bulamamasını umuyor, Futbolun daha güzel olaylarla anılmasını istiyoruz.
İlimizin tecrübeli Hakemlerinden İsmail İnam’a, yüzüne kafa atmak suretiyle darp olayını gerçekleştiren Devrek Akd. Sürücü Kursu sporcusu Serkan Albayrak’ı şiddetle kınıyor, gereken en ağır cezanın verilmesini umuyoruz. 
Konu ile alakalı Hukuki süreç başlatılmış olup, konunun takipçisi olunacaktır. Sevgili Hakemimiz İsmail İnam’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi olarak her daim yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.”

Editör: TE Bilişim