Türkiye Kadınlar Voleybol 2’nci Ligi’nde play-offu 1 maç kala garantileyen MFA Zonguldak Spor Kulübü, bugün saat 14:00'da Site spor salonunda  ligin son maçında Bilecek Boyükspor ile karşı karşıya gelecek. 
Bu önemli maç öncesinde MFA Zonguldak Spor Kulübü, Zonguldak'ı son maçta veda maçı öncesinde takıma moral adına tribünleri doldurarak destek çağrısında bulundu.. 

MFA Zonguldak Spor Kulübü'nden yapılan Açıklam şu şekilde:
"VEDA VE  VEFA
Play-off’ları daha önce garantileyen MFA Zonguldak Spor Bayan Voleybol Takımımız, yarın (pazar) Site Spor Salonunda saat 14:00 de Bilecek Boyükspor ile Zonguldak'ta son maça, veda maçına çıkıyor. 
Kömürün Kızları Bilecek Boyükspor ile oynayacağı  maçın ardından  22 Şubat’ta Zonguldak’tan ayrılacak ve  1.Lig Play-off maçları için önce 25-26-27 Şubatta Eskişehir’de grup maçları yapacaklar , inşallah ilk ikiye girip 1.lige çıkmak için son virajda da Mart ayında Mersin’de final maçlarına çıkacaklar. 
Kömürün Kızları olarak Türkiye Voleybolunu Zonguldak adını duyurdular. Şehre heyecan kattılar.  Muhteşem duygular yaşattılar. Zonguldak için ter, yeri geldiğinde gözyaşı döktüle. 1.Lig için savaşmaya hazırlar. 
Sezonun son maçında sizden tribünlerde destek ve vefa bekliyor, 1.lig final gruplarına alkışlarınızla, moralli gitmek istiyorlar.Vakti ve gönlü bizle olanları bekleriz. "denildi.

Editör: TE Bilişim