Sarı-siyahlı ekipte Süper Amatör Lig’de takımı şampiyon yapan ve destek gelmediği için istifasını sunan Kulüp Başkanı Musa Bahadır, Kilimli Belediye  Başkanı Kamil Altun'un da desteği ile yeniden kulübün başkanı olarak kolları sıvadı. 15 maç üst üste kazanarak takımı BAL’a çıkaran Antrenör Serkan Bankoğlu da yeniden takımın başına geçerken,  yardımcılığını ise kaleci antrenörü Şenol Güneş yapacak.

SALI GÜNÜ SAHAYA İNECEKLER

Kilimli Belediyespor 17 Nisan tarihinde başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarına  Salı günü 16.00’da yapacağı idmanla başlayacak. İdmanda yaklaşık 20 futbolcu yer alacağı öğrenildi.

YÜZDE 70’İ TAMAM

Kilimli Belediyepor'da mevcut kadrosundan bazı futbolcularla devam kararı alırken istifa etmeden önce Başkan Musa Bahadır’ın anlaşmaya vardığı futbolcular kadroya dahil edilecek, kadroya daha yeni isimler de transfer edilecek.

BANKOĞLU: “TARAFTARIMIZ RAHAT OLSUN HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Kilimli Belediyespor antrenörü Serkan Bankoğlu her şey hazır salı günü sahaya ineceklerini belirterek “Ligler 17 Nisan’da başlayacak. Biz Kilimli Belediyespor olarak çalışmalarımıza geç başlayacağız. Çok çalışıp aradaki farkı kapatacağız. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak tüm fedakarlıkları yaparak Kilimli Belediyespor’u layık olduğu yerlere camia olarak getireceğiz. Bunu yapacak tecrübeye, bilgi ve birikime sahibiz. Taraftarlarımız içini rahat tutsun” dedi.

Editör: TE Bilişim