TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Sabit Danış ve yöneticiler, yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala kulübü ayakta tutma adına VİP Koltuk, Kombine bilet ve reklam panoları satışları adına destek ziyaretlerine aralıksız olarak sürdürüyor.  
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış, geçtiğimiz günlerde Zonguldak iş insanlarına, Milletvekillerine, siyasilere ve esnaflara seslenerek kulübe destek yönünde çağrıda bulunmuştu.
Ancak bu destek çağrısına Zonguldak’tan değil Zonguldaklı olmayan il dışı iş insanlarından geliyor.  
Şuna kadar Acılık Sanayi Sitesi’nde esnaflık yapan Ankaralı Serdar Baytemir, İşadamı Ata Armağan Derebaşı ve birkaç esnaf dışında  Zonguldak’ın önde gelenleri destek sağlamazken, Makedonya Türk Hareket Partisi Genel Başkanı ve aynı zamanda Milletvekili olan İbrahim Enes kombine ve VİP bilet alarak kulübü destek olmuştu.   
Makedonya Milletvekili İbrahim Enes’in ardından  Alanyaspor ve Antalyaspor’a sponsor ve geçen sezon ise Tarsus İdman Yurdusspor’nda kulüp başkanlığı yapan Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan iş insanı Şahin Kırbıyık, iki saha reklamı vererek Zonguldak Kömürspor’a 50 bin TL destekte bulundu.  
Zonguldak Kömürspor’a destek sağlayan Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı H.Şahin Kırbıyık’ın bu desteği  Zonguldak Kömürspor yönetimini ve sevdalılarını mutlu etti. 
Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Şahin Kırbıyık’ın kulübe 50 Bin TL destekte bulunduğunu belirten Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk: “Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve  iş insanı Şahin Kırbıyık 2 saha reklamı için 50 Bin TL destekte bulundu.  Kendisine şahsım şehrim ve kulübüm adına teşekkür ediyorum.”dedi