Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 30. hafta maçında yarın saat 14.00’da Devrek İlçe Stadı’nda Uşakspor ile karşı karşıya gelecek. Play Off mücadelesi veren Uşakspor karşısında sahaya puan ve puanlar için çıkacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu önemli maç öncesinde bugün yağmur altında yaptığı taktik idmanı ile hazırlıklarını tamamladı. 

UŞAKSPOR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Fener Sentetik sahada teknik adam Barış Şeref nezaretinde yağmur altında gerçekleşen idmanda kırmızı-Lacivertli futbolcular idmana ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 top çalışması gerçekleşen Zonguldak Kömürsporlu futbolcular daha sonra ise çift kale maç gerçekleştirdi.  Yapılan çift kale maçta teknik adam Barış Şeref, zaman zaman oyunu durdurarak hata yapan oyuncularına sert bir dille uyardı. Yapılan çift kale maç sonrasında kırmızı-lacivertli futbolcular yan top ve şut çalışması yaparak hazırlıklarını tamamladı.  Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yarın oynanacak olan Uşakspor maçı öncesinde kendi tesislerinde kampa girerek maçın başlama saatini bekleyecek. 

SAKAT SERBAY VE KADRO DIŞI KALAN BATUHAN UŞAK MAÇINDA YER ALMAYACAK

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalarda olmayan ve sezonu kapatan Serbay Yağız ve kadro dışı kalan Batuhan Yılmaz, Uşakspor maçında forma giyemeyecekler. 

 26 PUANLA 12. SIRADA

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 27 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 yenilgi ile 26 puanla 12. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı lacivertli temsilcimiz kalesinde 40 gol görürken, rakip filelere ise 25 gol kaydetti.

44 PUANLA 7. SIRADA

Uşakspor ise ligde oynadığı 27 maçta 12 galibiyet, 8 beraberlik, 8 yenilgi ile 44 puanla 7. sırada yer alıyor. Ayrı Uşakspor kalesinde 33 gol görürken, rakip filelere ise 42 gol kaydetti.

MAÇI ANKARA BÖLGESİ HAKEMLERİ YÖNETECEK

Zonguldak Kömürspor- Uşakspor karşılaşmasını Ankara Klasman Hakemi Alper Akarsu yönetecek. Akarsu’nun yardımcılığını ise yine aynı bölgeden Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Dura ve Klasman Yardımcı Hakemi Buğra Can Semercioğlu yapacak. Müsabakada yine Ankara Klasman Hakemi Murat Demirkıran ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

İLK MAÇINDA 3 PUANLA AYRILDI

Uşakspor’un başına iki hafta önce geçen Zonguldak Kömürspor’un eski teknik adamı Serkan Afacan, ilk maçında Hacettepespor’u kendi sahalarında 2-0’la geçti.

42 GOLÜN 16’SI ESKİ OYUNCULARDAN GELDİ

2019-2020 futbol sezonunda Zonguldak Kömürspor’un forması giyen ve attığı gollerle takıma katkı sağlayan golcü oyuncu Gürkan Öztürk ve kanat oyuncusu Serhat Baştan 2020-2021 futbol sezonunda Uşakspor’a transfer oldular. Her iki oyuncu ise 27 haftada içinde 25’er kez forma giydiler. Uşakspor’da bu sezon Gürkan Öztürk 13 gol atarken, Serhat Baştan ise 3 gol kaydetti

Editör: TE Bilişim