Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 29. hafta maçında yarın saat 14.00’da deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. 

Ligin son sırasında yer alan Şanlıurfaspor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, önemli maç öncesinde bu sabah Zonguldak’tan ayrılarak karayolu ile İstanbul’a hareket etti.

Kırmızı- lacivertli temsilcimiz ardından İstanbul’dan hava yolu ile Şanlıurfaya gidecek. 

3 OYUNCUNUN CEZASI BİTTİ
Anagold Erzincanspor maçında gördükleri sarı kartla 4 kart sınırına ulaşarak Hekimoğlu Trabzon maçında  forma giyemeyen  Haluk Türkeri, Yılmaz Daler ve Rıdvan Bingöl’ün cezaları bitti. Bu 3 önemli oyuncu Şanlıurfaspor maçında sahada olacak. 

SERBAY SAKAT, BATUHAN KADRO DIŞI
Batuhan Yılmaz’ın kadro dışı devam ederken, Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Serbay Yağız’da Şanlıurfaspor maçında da forma giyemeyecekler.  

SİNAN ÖREN KALEYİ DEVRALIYOR
Geçtiğimiz günlerde Anagolda Erzincanspor maçı öncesinde sakatlanarak forma giyemeyen ve ardından  Hekimoğlu Trabzon maçında da forma giyemeyen tecrübeli keleci Sinan Ören, sakatlığı devam etmesine rağmen yarın oynanacak olan Şanlıurfaspor maçında kaleye geçecek. Tecrübeli keleci sakatlığına rağmen maça iğneyle de olsa sahada yerini alacak.

18 PUANLA 19. SIRADA
Şanlıurfaspor, ligde oynadığı 26 maçta 5  galibiyet,6 beraberlik ve15 yenilgi ile 18 puanla 19. sırada yer alıyor. Ayrıca  Şanlıurfaspor kalesinde 62 gol görürken, rakip filelere ise 26 gol kaydetti.

26 PUANLA 12. SIRADA
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürsporspor ise ligde oynadığı 26 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve12 yenilgi ile 26 puanla 12. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı lacivertli temsilcimiz kalesinde 37 gol görürken, rakip filelere ise 25 gol kaydetti.

25 GOL’ÜN 10’UNDA ONLARIN İSMİ VAR
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli oyuncuları olan Haluk Türkeri ve Emre Kara 25 gol'ün 10 golüne katkı yaparak takımın en fazla gol atan oyuncuları durumunda bulunuyor. Haluk Türkeri 5 gol kaydederken, Emre Kara’da 5 gol kaydetti. 

MAÇI ALİ YILMAZ YÖNETECEK
Şanlıurfaspor- Zonguldak Kömürspor maçını Gaziantep bölgesinden Ali Yılmaz düdük çalacakken, yardımcılıklarını ise yine Gaziantep bölgesinden Selçuk Kaplan, Yusuf Şimşek ve Özgür Reha Alıcı yapacak.

Editör: TE Bilişim