TFF 2.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Zonguldak Kömürspor’un transfer listesinde yer alan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Zonguldaklı Alpay Koçaklı ile prensiple anlaşmaya vardı. 

Tecrübeli oyuncu Alpay Koçaklı son olarak geçtiğimiz sezon Sivas Belediyespor’da forma giymişti.

Alpay Koçaklı yarın Şanlıurfaya gider yönetimle bir araya gelecek ve kendisini Sarı-yeşilli yapan imzayı atacak. 

KOÇAKLI’NIN OYNADIĞI TAKIMLAR

Zonguldak doğumlu olan 23 yaşındaki kanat oyuncusu  Alpay Koçaklı futbola Devrek Belediyespor’da başladı. Ardından Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor, Alanyaspor, Sakaryaspor, Adanaspor, Giresunspor ve son olarak da Sivas Belediyespor’un formasını giydi.

İKİ KANAT VE FORVET ARKASINDA OYNAYABİLİYOR

23 yaşındaki tecrübeli genç oyuncu Alpay Koçaklı, asıl mevkii sağ kanat olmasına rağmen sol kanat ve forvet arkasında da oynayabiliyor. İki ayağını iyi kullanabilen Koçaklı attığı frikik golleri ile adından çok fazla söz ettirdi.

FRİKİK GOLLERİ İLE TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU

Özellikle Koçaklı, Türkiye Kupasında Trabzonspor’a ve Türkiye 19 Yaş Altı Futbol Milli Takımı'nın, Ukrayna ile oynadığı maçta da attığı iki frikik golü ile de Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

İŞTE PERFORMANSI

Koçaklı, Kardemir Karabükspor’da 4 kez forma giydi, 1 gole imza attı. Gaziantepspor’da 18 maç 3 gol, UEFA 19 Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı’nda 6 kez forma giydi 2 gol attı. Adanaspor’da 2 kez forma giydi, Alanyaspor’da 2 kez forma giydi 2 gol kaydetti. Giresunspor’da 12 maç, Sakaryaspor’da 22 maç forma giyen Koçaklı Sivas Belediyespor’da ise 58 kez forma giydi ve rakip filelere ise 16 gol kaydetti. Koçaklı, kariyerinde Toplam 117 kez forma giyerken rakip filelere ise 24 gol attı.

Editör: TE Bilişim