31. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali kapsamında Devrek Veteranlar Takımı ile Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Bu önemli dostluk maçına Türk sporunun önemli eski ünlü futbolcuları Mehmet Nas ve kaleci Gökhan Tokgöz'de yer alırken, aktif futbol kariyerine Devrek Belediyespor'da devam eden ünlü futbolcu Kadir Pekmezci'de yer aldı.

Saat 18.30'da Devrek İlçe Stadı'nda oynanan dostluk maçında Kadir Pekmezci Devrek Veteranlar Takımında, Mehmet Nas ve kaleci Gökhan Tokgöz'de Ereğli Zafer Men Masterler takımında yer aldı.

Başlama vuruşunu Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un yaptığı dostluk maçında Mehmet Nas ve kaleci Gökhan Tokgöz'lü Ereğli Zafer Men Masterler takımı, Kadir Pekmezci'li Devrek Veteranlar Takımını 8-2 yendi.

Maçın bitimi sonrasında Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takım kaptanı Murat Sesli olmak üzere eski ünlü futbolcular Mehmet Nas, kaleci Gökhan Tokgöz ve Kadir Pekmezci'ye Devrek Baston ve Kültür Festivali anısına plaket ve çeşitli hediyeler taktim etti.

Editör: TE Bilişim