ultrAslan Zonguldak, 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni kazandıran şehitlerimiz adına  Hz. Ali Caminde Hatm-i Şerif Duaları okutarak, cami cemaatine ikramlarda bulundu.

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren ultrAslan zonguldAk, anlamlı bir etkiliğe daha imza attı. UltrAslan zonguldAk grubu üyeleri, Hz. Ali Caminde Hatm-i Şerif Duaları okuttu. Ardından ise cami cemaatine ikramlarda bulundu. İl koordinatölerleri Serhat Kızılay ve Tarhan Öztabak bu tür organizasyonları sık sık yaparak sadece maçlara giden taraftar olarak değil sosyal alanda her türlü sorumluluk projelerine destek vermeye özen gösterdiklerini söyledi. Zonguldak halkıyla iç içe olarak , zor durumdaki ailelere de kısıtlı imkanlar ile ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Öztabak ve Kızılay, şöyle dediler:

"Okullarımıza da eğitim alanında kütüphane çalışmalarında, huzurevi ziyaretleri, törenler vb. faliyetlerde  beraber hareket ediyoruz. Tabi bunu yaparken genç kardeşlerimiz olan ultrAslan Lise  zonguldAk alt grubumuzun da yanımızda her daim bulunmaları ve bizlerin yolunda ilerlemeleri bizleri de mutlu etmekte ve güç katmaktadır. Böyle güzel ve anlamlı projelere imza atmış olmanın mutluğu içerisinde ultrAslan Zonguldak ailesi olarak hep birlikte inşallah sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz. Bugünün anısına başta Başkomutan ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm Aziz şehitlerimizi rahmet ve saygı ile anarak, her daim bunun bilincinde olduğumuzu,bu vatanın onlardan bize miras kaldığını unutmayacağız. Onlara minnettarız. Son olarakta cümlelerimi şu şekilde bitirmek istiyorum. Umutların Tükendiyse GALATASARAY

Omuzların çöktüyse Çanakkale diceksin!!!

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma günü kutlu olsun."