Misli.com 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor A.Ş  Başkanı Hakan Hürfikir, Zonguldak Kömürspor hakkında çok önemli açıklamalara bulundu. Hürkifir, Zonguldak Kömürspor’un şuanda otoparktan başka hiçbir geliri olmadığını ifade ederken, futbolculara henüz ödenmesi gereken ücretleri de ödeyemediklerini ve TFF’den de henüz para gelmediğini belirtti.

OTOPARKTAN BAŞKA GELİRİMİZ YOK
Zonguldak Kömürspor’un otoparktan başka hiçbir geliri olmadığını belirten Hürkifir, “Zonguldak Kömürspor’un şuanda otoparktan başka hiçbir geliri yok. Oyunculara henüz ödememiz gereken ücretleri de ödeyemedik. TFF’den de henüz para gelmedi’’dedi.
KORONAVİRÜS TÜM TAKIMLARI SIKINTIYA SOKTU
Koronavirüs nedeniyle tüm takımların sıkıntı içinde olduğunu ifade eden Hürfikir, “Koronavirüs nedeniyle bütün takımlar sıkıntı içinde.  Bu durumlara alıştık. Ancak, her geçen gün koronavirüs olayı artıyor.  Bildiğiniz gibi Kahramanmaraşspor ile oynamamız gereken maç rakibimizde 23 kişi koronavirüse yakalanması nedeniyle iptal edildi. Rakibimize geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum” dedi.
Hürfikir, ayrıca Cumartesi günü oynanacak olan 24 Erzincanspor maçını mutlak kazanmaları gerektiğine de vurgu yaptı. 
GELİR İÇİN KUPADA KAZANMAK İSTİYORUZ
5 Kasım’da Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçını da değerlendiren Hürfikir, “Kupa maçına gelirsek, gitmek istediğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Özellikle ilk maçlarda hep kaybediyoruz, ancak kulübe para girmesi konusunda ilk maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.