256 Sporcu,16 antrenör ve 16 idareci olmak üzere toplam 288 kişinin yer aldığı müsabakalarda Hentbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği Şampiyonasında Kızlarda Antalya Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu ile Kastamonu Merkez Ortaokulu final maçında karşılaştı. 
Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen final karşılaşmasında 22-21 galip ayrılan Antalya Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu Türkiye şampiyonluk oldu. 
Final maçının ardından şampiyon Antalya kupasını Vali Mustafa Tutulmaz'ın elinden aldı. Şampiyon Antalya kupa ile birlikte büyük bir coşku yaşadı, Yönetim, Teknik heyet ve hentbolular şampiyonluğu doyasıya kutladı.
Ayrıca final maçını Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Jandarma Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel de izledi.
Öte yandan Hentbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği Şampiyonasında Erkeklerde ise Muğla ile Trabzon takımları final karşılaşmasında karşılaştı.  Oldukça zevki ve çekişli geçen karşılaşmada da Muğla takımı Trabzon takımını  19-13 yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Editör: TE Bilişim