Fenerbahçe Spor Kulübü idari menajeri Volkan Ballı geçtiğimiz günlerde Zonguldak’a gelerek, Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Turgut Papila ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret bulundu. 
Ziyarette, Dernek Başkanı Turgut Papila, Volkan Ballı’ya 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un sıkıntılarını aktarırken, Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü Zonguldaklı futbolcusu Mesut Özil’in Zonguldak Kömürspor’a hem madenci forması konusunda hem de maddi konusunda destekte bulunması istedi. 
Fenerbahçe Spor Kulübü idari menajeri Volkan Ballı ise Mesut Özil’in çok iyi bir insan olduğunu belirtirken, ülkesine memleketine aşık bir insan. Zonguldak Kömürspor’un madenci forması konusunda bilgisi var. Zamanı gelince kendisi kesinlikle destekte bulunur diye düşünüyorum. Zonguldak Kömürspor’un yaşadığı sıkıntıları da bire bir Mesut Özil’e ileteceğini aktardı. 
Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Turgut Papila ve yönetim kurulu üyeleri ise Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor adına Volkan Ballı’ya teşekkür ederken, Mesut Özil’e de selamlarını ilettiler.