Beşiktaş, Fenerbahçe ve Zonguldak Kömürspor'un formasını giyen, eski milli oyuncu ve şuanda ise TRT SPOR’da yayınlanan Stadyum Programında yorumcu olan Zonguldaklı Tümer Metin geçtiğimiz hafta Zonguldak Kömürspor’un şehit madenci formalarını programda tanıtmış ve 150 forma satın alarak kulübe destek olmuştu.

Ünlü futbol yorumcusu Tümer Metin Zonguldak Kömürspor’da futbol oynadığı dönemde giydiği kırmızı-lacivertli formayı çerçevelettirerek astığı duvarın önünde madenci formasını giyerek Zonguldak Kömürspor camiasına mesaj gönderdi.

Tümer Metin herkesin  forma alarak Zonguldak Kömürspor’a destek olması temennisinde bulunarak sosyal medya hesabından paylaştı, ayrıca video çekip görüntülü mesaj  gönderdi. Tümer Metin’in yaptığı ikinci jestte camiadan takdir topladı.

BİR FORMA DA SEN AL

Şanlı madenci formasını giyerek sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Tümer Metin, “Duvarda asılı olan vakti zamanında benim giydiğim forma. Üzerimdeki de grizu faciasında kaybettiğimiz madencilerin isimlerinin yazılı olduğu forma. Haydi Zonguldaklılar, store gidip forma alma zamanı. Zonguldak Kömürsporumuzun destek amaçlı bastırdığı 3 Mart 1992 tarihinde Kozlu ilçesinde meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden 263 şehit madencimizin isimlerin yazdığı özel forma satışta. Zonguldak Kömürspor’u sevenler, gönül verenler; hepimizin sahip çıkması gereken çok özel, çok anlamlı bir proje. Haydi, bir forma sende al.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim