TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömüspor, 29. Hafta maçında Cumartesi günü saat 14:00'da sahasında Kırklarelispor ile karşılaşacak.
Bu önemli müsabaka öncesinde yönetim, tribünlerin dolması adına tüm biletleri satın alarak, girişi ücretsiz yaptı.
Zonguldak Kömürspor yönetiminin  biletleri satın alarak girişleri ücretsiz yapması sonrasında Tribün liderleri de hareket geçti ve  kapalı tribünü tıklım tıklım doldurmak adına sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak herkesi maça davet ederek destek çağrısında bulundular. 
Zonguldak Kömürspor tribün liderlerinden biri olan Taner Aslantürk, tüm Zonguldak’ı bu zor günde takımını yalnız bırakması adına sosyal medya hesabından paylaşım yaparak çağrıda bulundu. Aslantürk şu ifadelere yer verdi: "Konuşulması olan zaman dilimini yavaş yavaş yitiriyoruz maalesef. 
Kaybedilmiş çok şey var lakin tamamıyla kaybetmeden acil bir yol haritası çizmek bizim elimizde. Konu değerli Zonguldak Kömürspor bu memlekette herkes herkesle oturduğu ortamda araya siyaset girince tartışır, yok öyle, yok böyle lakin konu Zonguldak Kömürspor olunca kimse kimseyle kavga etmez. 
Nasıl bir yol belalımda bu takıma nasıl yardımcı olalım diye hep bir oluşum içinde olur,  bunun örnekleri dünde vardı bugünde aynı. Tüm şanlı taraftarımıza çağrıda bulunmak bize düşmez, herkes herkesten çok bu takıma sevdalı. Konu Zonguldak Kömürspor olunca kırgınlık, kızgınlık yok, bu şehrin en değerlisi Karaelmas diyarı Zonguldak Kömürspor. 
Emeğin başkenti değerli vaktinizi çalmadan birazda eski günleri aklıma getirerek bu yazıyı paylaşmak istedim. Sizinle dolduralım stadyumu, yakalım bu hafta gırtlaklar patlayana kadar. Düşmeyecek herkes bu takımın 4 yılda 2 şampiyon olduğu günleri yaşatalım. Oynadığımız her maç aldığımız her puan çok değerli tüm halkımız bu hafta oynayacağımız maça davetlidir. Zonguldak Kömürspor bir ayrıcalıktır hem yaşarsın hemde yaşatırsın nesilden nesile.”ifadelerine yer verdi

Editör: TE Bilişim