Sarı kırmızılılarda derbi maçının hazırlıklar devam ederken transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.Galatasaray teknik direktör fatih terim'in isteği doğrultusunda dünya yıldızını gündemine aldı.Çok iyi bir hava yakalayan galatasaray oyun anlamında son transferleri kısa sürede sonuçlandırıp kadro derinliğini sağlamak istiyor.

Teknik direktör Fatih Terim  zorlu Başakşehir maçı sonrası önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Transferle ilgili konuşan Terim, "Transferin kapanmasına kadar daha net 10 gün var. Neler olur, neler biter bilmiyorum ama futbolun dinamizmi içinde her dakika her şey yaşanabilir. Değişimler, gidişler, gelişler olabilir." demişti..

GÜNDEM JOAO MARIO

Transferleri bitirmek gaza basan Cimbom'da gündeme gelen ilk isim ise Portekizli Joao Mario oldu.Gazeteci Nicolo Schira, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yıldız futbolcu için Galatasaray'ın da devrede olduğunu duyurdu..

OYUNCU İLE İLETİŞİME GEÇİLDİ

Bununla beraber Galatasaray yönetimi, Joao Mario için bilgi aldı ve transferi için hem oyuncunun kulübü, hem de yetkilisiyle iletişime geçti.

"Valencia ve Betis de Joao Mario'nun transferini yakından takip eden kulüpler. İddiaya göre Inter, Portekizli yıldızın satışı için 13 milyon euro talep edecek."

Galatasaray'ın bu transfer için kiralama formülünü devreye sokacağı iddia edildi.